Reklama

Reklama

Teefa in Trouble

Trailer

VOD (1)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Akcni komedie a romanticky film, ktery je zameren na hlavniho hrdinu Teefu (Ali Zafar).Ten je superhrdina, takze film doporucte sve babicce, ktera jeste zadneho sveho superhrdinu nema. Pak je zde kraska Lahore. Teefuv sef ,gangster, mu nakaze unest dceru jeho pritele Anyu z Polska, aby se s ni mohl ozenit jeho syn.A tak se Teefa dostane do ruznych problemu. Anya je z bohate rodiny ,ale neni stadtna, protoze jeji otec je workaholik podnikatel. Je to pribeh moderni divky, ktera se zamiluje.Je zde mnoho pekne provedenych akcnich scen a komickych dialogu. Ale mezi obema hlavnima postavami neni zadna chemie a romanticka cast vysumi do ztracena. Anya vypada jako vetsina pakistanskych herecek. Chvili vypada krasne, ale kdyz nema make up, tak hrozne. Vizualni podoba pisni take selhava. Vubec film by mohl mit lepsi vizualni stranku. Ahmad Bival je osvezujici prekvapeni. Jako ve vetsine pakistanskych filmu nechybi socialni poselstvi. Zapletka nespoleha na logiku a je zde mnoho klise a viditelna inspirace v Hollywoodu. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Ali Zafar je tu fakt dobrý, chvíľu darebák najhrubšieho zrna, chvíľku mamičkin synáčik, chvíľu beznádejný romantik a nakoniec všetkých vytrieska ako žito. Hudobne to moc neexceluje, ale ako celok je to nadmieru dobré a pozerateľné, rozhodne veľmi pozerateľné :-) ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Aliho jsem měla celkem ráda. Nepatřil mezi mé nej, ale ráda jsem se na film s ním podívala. V tomto filmu jsem se do něj zamilovala. Je naprosto doknalý. Teefa mu sedne jako hrnec na zadek. Prostě super. A s Mayou jim to společně moc sluší. Jinak btw. o čem je film: Teefa dostane od šéfa za úkol unést z Polska dívku, kterou chce provdát za svého syna. Anya si naproti tomu myslí, že je muž, který ji měl pomoci utéci před jiným domluveným manželstvím. Co bude dál, je nejspíše jesné :D. Ovšem na tom film vůbec nestaví. Prostě si užijete vtipný, akční nášup. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zábavný, akční i romantický. Ty pohledy, které ti dva na sebe neustále vrhají jsou prostě ... Je plný zvratů a nečekaných situací. Nechá si diváka myslet, že se něco stane a vzápětí přijde něco, co situaci obrátí. Nebylo to špatné, i ty dvě a půl hodiny za to stály. Oběma hercům to spolu slušelo a film plynul. Jen mi v něm cosi chybělo, něco mi na něm vadilo. Možná to bude tím koncem. Každopádně mi se celkem líbil a myslím, že ten čas nebude ztrátou času. Je však na každém, ať si vytvoří svůj názor. Tenhle názor může být jenom můj. ()

Reklama

Reklama