Reklama

Reklama

Jedna za osmnáct, druhá bez dvou za dvacet

  • USA Nobody's Fool (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět úspěšné podnikatelky se obrátí vzhůru nohama poté, co je její výstřední sestra propuštěna z vězení... Divoška Tanya (Tiffany Haddishová) se snaží znovu postavit na vlastní nohy. Vyhledá svou rezervovanou sestru Danicu (Tika Sumpterová), aby si s její pomocí dala život zase do pořádku. Když se tyhle dva naprosté protiklady legračním způsobem střetnou, Tanya zjistí, že nic v Danicině zdánlivě dokonalém životě – a to včetně její online známosti – možná není takové, jak se na první pohled zdá. S pomocí výstřední matky (legendární komička Whoopi Goldbergová) je Tanya odhodlaná udělat vše, co je v jejích silách, aby sestře pomohla... i kdyby jí tím měla převrátit život vzhůru nohama! V dalších rolích nejzábavnějšího filmu všech dob z dílny Tylera Perryho se představují Omari Hardwick a Amber Rileyová. (HBO Europe)

(více)

Recenze (18)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie pro černochy. Proč fakt úplně cokoliv, co by mohlo být vtipný, musí vzápětí zabít teatrální přehrávání černochů? ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Nobody´s Fool" malo skončiť minimálne o 30 minút skôr a bolo by to pozerateľnejšie. Nemyslím si, že by to vytiahlo film na úroveň dobrého, no myslím si, že relatívne pozerateľného. No záverečná polhodina je podľa mňa absolútna katastrofa. Čistá nefalšovaná katastrofa. A navyše úplne zbytočná. Ale k tomu sa dostaneme o chvíľu. Film má podľa mňa pár okey postáv a Tiffany Haddish sa proste celý čas baví naplno. A hoci vie byť miestami trošku otravná, tak jej to minimálne verím. Tika Sumpter je absolútne tupá, no nie je to najhoršia hlavná hrdinka, ktorú som tento rok videl. Omari Hardwick je asi najlepšou postavou filmu a dáva tomu asi najviac srdca (aj keď je to zriedkavé, kedy sa to do filmu dostane. Ale je to všetko vďaka nemu). A ešte celkom v pohode pôsobí aj Amber Riley. Jej som veril. Príbeh je čisté klišé, no zase som od toho ani nejako extra nečakal. Predvídateľné, staré a málo zaujímavé. Toto sú ale veci, ktoré dokážem akosi skusnúť a siahli by na čistý priemer. No s pridaním záverečnej časti to padá o niečo hlbšie. Máme tu obnovenie uzavretého konfliktu, Danica zase urobí to čo už urobila raz a všetko pokazí a teatrálne to musí napraviť. A všetko čo sa tohto týka je absolútne zbytočné a navyše čistá pohroma. Vo všetkom urobené zle. Takže keď si to dám dokopy, výsledok je proste zlá komédia. A keď už sme to načreli, tak humor často nefunguje. Je tu pár okey momentiek, ale nič také, kvôli čomu by som to dokázal odporúčať. Vonku je veľké množstvo lepších filmov. Tak si čeknite tie. Tu nie je toho moc čo na videnie. Hodnotenie: D+ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Myslim,ze vetsina divaku tenhle druh filmu nema rada.Film je ale spatny po vsech strankach.Moralizovani,slaby pribeh,diry v zapletce,zadne jasne tema,obnosena konverzace.Mel jsem pocit,jako bych sledoval pet filmu v jednom.Nebo sest filmu ve trech.Tiffani Hadfish asi chudak,kdyz roli brala,netusila,ze pristane v peknem chaosu. Ale nakonec tento cernossky film ma svuj sarm a hvezdu navic davam za mnoho vtipnych hlasek.Treba "Co mam napsat co preferenci?Me.Ne,s tebou jsem ani jedniu nesoala.Napisu tam Malika". Nebo "Copak si nekdo dela seznam pozadavku na chlapa?Zeny maji jine seznamy,telefinni,nakupni.Pro dalsi uz neni misto","Kazdy chlap,ktery stoji za opichani,by mel byt alespon jednou v base.Tam se z neho stane chlap". Narazka na nefunkcnost Americkeho multikulturniho "taviciho kotle" je zde v americky nekorektni replice "Proc mluvis, belossky?" Postavy jsou trochu nedovarene,ale postava Tiffani se zajimave posune z centra konfliktu do role hlavni podpory blizniho. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Keď som videl kto to režíruje a že osadenstvo tvoria len plantážnici, išiel som do toho s jasným odpadom. A prvú hodinu som sa dosť dobre uchechtával a myslel si, že svitá na lepšie časy. Druhá hodina, ktorá bola tak nadbytocna a umelo natahovana, tento sen zmarila. Neudržalo si to smer komédie, sklzlo to do romantickej drámy a tam to aj ostalo pri upršanom happyende. Ani som nevedel, že goldbertka ešte žije. ODPAD! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"POČERNI SE NEGŘE, NO TAK." Vlastně nevím, co to bylo, romantická komedie až někde na pomezí parodie? Nesourodý mišmaš celé plejády romanticko-komediálních témat? To vše roztažené skoro na 2 (!) hodiny... Nevím, u těch nekorektních slovních průjmů jsem se celkem bavil, držka jedné z děvčat jede slušně, bavila mě i zhulená Whoopi nebo ondulovaný Chris Rock, ovšem dohromady už nikdy více. 40% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slabý a veľmi predvídateľný film. Povrchné herecké „performanci“ bez hlbších vášní a emócií. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Jak tohle jenom uchopit.. Musím říct, že bylo pro mě těžké na letu A320 ze SFO do YVR soustředit se na negerskou hovorovou angličtinu, ale tak nějak sem to doklepal. Komedie? jo. Drama? eh no tak trochu. Klišé? Jo! Holka za kundu, že si dělá z borca dobrej den? Bohužel jo. Přesah tedy v tomto případě poprvé ubírá a to není dobrou zprávou. Bez velkého mazání medu kolem huby, se jedná o stereotypní komedii na dlouhé, nudné, nejen zimní večery, která při troše štěstí neurazí. Nicméně aby pobavila, nebo zanechala dojem, to fakt nemá. Čistej trojitej průstřel průměrnosti. Maucta ()

Daertelon 

všechny recenze uživatele

Tak jako není to vyloženě špatný. Já se celkem pobavil, pár dobrých džouků tam je, ta černošská nadsazenost doplňuje koncept trhlé komedie. A plně černé obsazení mi teda fakt neva, je spousta plně bílých filmů a co, žeo... 60% ()

subic 

všechny recenze uživatele

Další z těch rádoby vztahových komedií plných bubáků pro budáky, kde bílej se jen skromně sem tam mihne. ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že toto by fungovalo lepšie ako seriál. Pretože on ten dej dáva zmysel len mi prišiel taký, povedal by som, rozbitý. Ako keby mnoho mini-príbehov tvorilo jeden veľký. Miestami to pobaví, na komédiu nie však dostatočne. Tiffany Haddish mi už trochu začína liezť na nervy, pretože každú svoju postavu hrá úplne rovnako. Ako bonus veľmi dobre natočené erotické scény, ktoré sú však vzhľadom k deju úplne zbytočné. 4/10 ()

Reklama

Reklama