Reklama

Reklama

VOD (1)

Kristen Bell a Kelsey Grammer ve filmu o workoholičce, kterou přímo na svatbě opustí budoucí manžel, takže na svatební cestě skončí s otcem, se kterým si nemá co říct. (Netflix)

Recenze (16)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka na sobotné popoludnie s pár vtipnými momentami (hlavne kvíz súťaž pre páry) a sympatickým castingom. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja osobne Netflixu nebudem vyčítať, že robia filmové komédie (alebo dramédie), ktoré sú relatívne jednoduché, plné klišé a staré dobré známe. Pretože aj s tými všetkými faktami zrovnanými dokopy, tak minimálne im dávam kredit, že sa snažia do toho dať maximum a chcú, aby to pôsobilo úprimne. Alebo teda aspoň väčšiou. "Like Father" je pre mňa presne jeden z týchto filmov. Tie klišé bijú do očí, nie je to nič nové, nemá to dokopy čo ponúknuť, no myslím si, že sa minimálne snažia o to, aby to všetko vyznelo úprimne a aspoň pár veci budú chcieť postupne zbúrať. Napríklad netlačia veľmi dlho na scénku, kde sa otec s dcérou musia po tom, ako sa veci zlepšujú pohádať. Myslím si, že je super, že to o pár sekúnd uzavrú a miesto toho si postavy povedia čo sa vlastne skutočne deje a nebude tu žiadne odhalené klamstvo alebo niečo podobné. Myslím si, že to by to skutočne zabilo. Film sa reálne sústredí na to, na čo sa sústrediť má. Na vzťah otca a dcéry, ktorí skutočne nie sú tak odlišní, ako by sa mohlo najprv zdať. Naša hlavná hrdinka je ohromná workoholička a myslím si, že nikto by to s ňou nedokázal vydržať. Ja osobne som tiež stále na telefóne. Kvôli hrám. Ale nemyslím si, že som na tom až takto silne závislý. Na druhú stranu si tým asi ale chcela kompenzovať, že reálne nebola v pohode aj keď všetkých presviedčala o opaku. Hudba vo filme je podľa mňa dobrá, myslím si, že má vtipné momentky, má celkom dobre napísané dialógy a celkom dobre sa na to pozerá. Vieme presne čo sa stane, ako to dopadne aj cez čo všetko viac-menej prejdeme (myslím si, že je tu jedna trošku prekvapivá a dobre spracovaná momentka), no nevadí mi to. Nie každý deň potrebujem film, ktorý ma nejako hlboko obohatí. Na oddychovú jednohubku to stačilo a myslím si, že na jedno pozretie môžem film aspoň trošku odporúčať. Neviem si ale predstaviť, že by sa niekto k tomu ešte po jednom pozretí vrátil. Hodiť do kolónky videné a hotovo. Takže toľko k môjmu komentáru. Hodnotenie: B ()

Derek 

všechny recenze uživatele

reklama na vyletne lode od spolocnosti ROYAL CARIBBEAN v produkcii netflixu. neurazi, nenadchne a po par hodinach si ani nebudete pamatat ze ste to videli... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Je poznat,že to točila sukně.Je to ubulený,ne příliš vtipný,a Seth tady je asi všehovšudy patnáct minut.Takže znovu Netflix a pouze průměr.Stává se to pravidlem.50%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy to byla fakt slušná prdel (koneckonců je to pořád ještě komedie), nicméně je škoda, že se tam řešilo hodně osobních dramat jako v Toni Erdmannovi, které to dost srážely dolů. Být to naladěné vyloženě na humor, přihodil bych minimálně jednu hvězdičku. Takhle průměr. 60% ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie, od které žádný větší příspěvek nečekejte. Dcera workoholička, která díky tomu přijde o svatbu, otec, jehož dvacet let neviděla, jedna opilecká noc a deset dní strávených na lodi, díky nímž má ona prozřít... až na to, že jí to člověk moc nevěřil. Ale uznávám, že tam bylo pár vtipných momentů. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

50% - komentář 20ti slovy: Lehce zapomenutelná, ale pohodová "komedie", kde nejde o vtip, ale o vztahy. Mám rád vyletní lodě a Kristen Bell, takže trošku nadhodnocuju. +++ SPOILER 20ti slovy: Zrušená svatba, workoholička a otec kterého neviděla od dětství. Spolu se ožerou, odjedou na výletní loď a utužujou vztahy. Nakonec jsou velcí kámoši. ()

marosson 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatická vzťahová komédia, podľa mňa prináša aktuálne témy ako útek od ľudí pomocou technológií či odpustenie dávnych krívd. Okrem toho, vždy som bol zaťažený na Grammera a jeho hranie. ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Výletní parník,moře,dovolená.To mi stačí ke štěstí.Uznávám,že kdyby se děj tohohle filmu odehrával třeba v hotelu v Berlíně,hodnotil bych ho jako těžký průměr.Příběh je prostinký,dcera se po nevydařené svatbě seznamuje se svým otcem,kterého prakticky celý život neviděla.K tomu jim dopomáhá poměrně tradiční párek gayů,dvojička důchodců a další pár,tentokrát černošský.Občas do téhle komunity vstoupí další zavrženec v podobě Setha Rogena,který mi mimochodem v trochu vážnější roli vůbec neseděl.Tím,že se ale tahle otřepaná historka odehrává na výletní lodi dostává pro mě osobně úplně jiný rozměr.Silně mi to připomělo mou oblíbenou francouzskou sestru s hovadským názvem-Loď lásky.Já se bavil. ()

Najnou 

všechny recenze uživatele

Když jsem lehce upraven mrkvovicí navečer dorazil domů, zvládnul jsem tento film. Na jeden zátah. Fakt. Marsovic Verča je sexy, i když nemá prsa a hraje krávu, vcelku symaptickej stařec, dement Rogen a pak zastoupení všech myslitelnejch menšin, aby se vyvážila heterosexuální bílá bloncka v hlavní roli. Jen mi celou dobu šrotovalo, jak je možný, že na tak obrovský fully booked králíkárně cestuje dohromady asi sedum lidí. ()

vavria01 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných komedií z produkce Netflixu. Děj je samozřejmě opět předvídatelný a hlavní hrdinka příšerně nesympatická. Nicméně film zachraňují lokace: plavbu luxusní lodí nebo výlet na Jamajku by mi nevadilo zažít. Všechna čest tvůrcům za skvělé záběry a boží soundtrack. Pokud je letní večer, vy chcete vypnout, nad ničím nepřemýšlet a jen si pustit oddychový film, tak je Like Father dobrá volba. (A Seth Rogen se ve filmu objeví pouze v malé roli, neměl by být uveden mezi hlavními herci.) ()

HombreT 

všechny recenze uživatele

Nič moc, ale asi prvá netflix produkcia, na ktorú sa mi ako tak dalo pozerať (pána Scorsese-ho nevynímajúc). O hviezdičku menej za to americké cheezy správanie, ktoré z duše neznášam. ()

Reklama

Reklama