Reklama

Reklama

Schimanski

(seriál)
Německo, (1997–2013), 25 h 20 min (Minutáž: 85–95 min)

Hrají:

Götz George, Denise Virieux, Julian Weigend, Chiem van Houweninge, Matthias Redlhammer, Robert Viktor Minich, Steffen Wink, Suzanne von Borsody (více)
(další profese)

Epizody(17)

Obsahy(1)

Po šesti letech se Horst Schimanski (Götz George) vrací v tomto spin-offu v ikonické bundě a s nezdolnou vervou! Nespravedlivě vyhozený od policie si užívá klidný život na hausbótu v Belgii. To se ale změní s podezřelou smrtí jeho bývalého kolegy. Schimanski se nedokáže udržet stranou a vrhá se po hlavě do pátrání, aby pomohl policii s vyšetřováním. Seriál Schimanski navazuje na kultovní sérii Místo činu a přináší 17 napínavých epizod plných akce, humoru a typického Schimanského sarkasmu. Sledujte, jak se tento neúnavný detektiv znovu pouští do boje proti zločinu a nenechá se ničím a nikým zastavit. (Untentrauer)

(více)

Recenze (5)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Schimi vystoupil v roce 1991 z německé seriálové řady Místo činu, aby se vrátil o 6 let později ve vlastním seriálu. Některé první díly jsou takové trochu jalové, druhá polovina dílů je lepší a je v nich taky celkem dost nostalgie po starých časech, železárny v Duisburgu a tak. Nutno říct, že Götz George, i když tu měl v posledním díle už pětasedmdesát, tu vypadal pořád skvěle. No nic naplat, patří mezi mé nejoblíbenější seriálové hrdiny. ()

Reklama

Reklama