Reklama

Reklama

Schimanski

(seriál)
Německo, (1997–2013), 25 h 20 min (Minutáž: 85–95 min)

Hrají:

Götz George, Denise Virieux, Julian Weigend, Chiem van Houweninge, Matthias Redlhammer, Robert Viktor Minich, Steffen Wink, Suzanne von Borsody (více)
(další profese)

Epizody(17)

Obsahy(1)

Po šesti letech se Horst Schimanski (Götz George) vrací v tomto spin-offu v ikonické bundě a s nezdolnou vervou! Nespravedlivě vyhozený od policie si užívá klidný život na hausbótu v Belgii. To se ale změní s podezřelou smrtí jeho bývalého kolegy. Schimanski se nedokáže udržet stranou a vrhá se po hlavě do pátrání, aby pomohl policii s vyšetřováním. Seriál Schimanski navazuje na kultovní sérii Místo činu a přináší 17 napínavých epizod plných akce, humoru a typického Schimanského sarkasmu. Sledujte, jak se tento neúnavný detektiv znovu pouští do boje proti zločinu a nenechá se ničím a nikým zastavit. (Untentrauer)

(více)

Recenze uživatele Snorlax k tomuto seriálu (4)

Den matek (1998) (E04) 

Z detektivky se stal válečný akční film. Kdo rezignuje na kriminálku, bude se dobře bavit. ()

Smrtící láska (2000) (E08) 

Napomádovaný Schimi je k nekoukání. ()

Zločin a trest (2011) (E16) 

Schimi trošku ztratil nadhled, zato se však ponořil hlouběji do celospolečenského problému. Stále je vlk samotář, má vtip a rozhodně si nehraje na amerického neprůstřelného supermana. Nezaslouží si tak nízké hodnocení, navzdory nízkému hodnocení je značně nadprůměrný. ()

Loverboy (2013) (E17) 

Že se již senior George nepouští do akčních eskapád, to bych bez potíží pochopila, ale kam se vytratil humor předchozích dílů, to nepochopím. ()

Reklama

Reklama