Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh odehrávající se v cirkusovém prostředí. Umělec Carvelli se chce stát akrobatickým duem se svou 17letou dcerou Martinou (Angelika Waller). Martina si však uvědomuje, že nemá ráda umělé umění a navíc má závratě. Rozhodne se stát krotitelem. Černí panteři ji učarovali. Krotitel Dittrich (Helmut Schreiber), kterého miluje, ji ale nechce pustit k nebezpečným zvířatům. Rozhodne se tedy učit se od začátku a přijímá práci v zoo jako ošetřovatel. Večer dochází  k incidentu. Dittrich je ohrožen pantery. A najednou Martina stojí vedle něj v kleci a krotí velké kočky. V noci s nimi tajně cvičila. (sator)

(více)

Recenze (2)

sator

všechny recenze uživatele

Příběh odehrávající se v cirkusovém prostředí. Umělec Carvelli se chce stát akrobatickým duem  se svou 17letou dcerou Martinou (Angelika Waller). Martina si však uvědomuje, že nemá ráda umělé umění a navíc má závratě.  Rozhodne se stát krotitelem. Černí panteři ji učarovali.. Krotitel Dittrich ( Helmut Schreiber) kterého miluje, ji ale nechce pustit k nebezpečným zvířatům. Rozhodne se tedy učit se od začátku a přijímá práci v zoo jako ošetřovatel. Večer dochází  k incidentu. Dittrich je ohrožen pantery. A najednou Marina stojí vedle něj v kleci a krotí velké kočky. V noci s nimi tajně cvičila. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Mach + Tuzar vypůjčení z Barrandova natočili pro DEFU hned dva filmy - jednu indiánku s Mitičem a právě tento titul z cirkusového prostředí. Protagonistce se nedaří být artistkou / akrobatkou (to umělé umění ze Satorova komentáře zduplikovaného jako obsah filmu je zase Google Translator?) a raději se věnuje těm panterům. Kdo viděl Cirkus Humberto, tomu dojde, že začínající domptérka vyvázla s poškrábanou rukou ještě dobře, ale nejde nikam do zoo, nýbrž v cirkuse předvádí klaunskou pantomimu, zatímco stavěči tahají do šapitó kusy klece a po večerech šelmy krmí a jednoho z nich, nazvaného přiléhavě Satan, jednou tajně prožene. Děj je spíše řídký a hlavní podívanou mají být všechna ta čísla se lvy, slony, koně a taky ti panteři a lachtani, sem tam akrobati. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama