Reklama

Reklama

Film o filmu GANGSTER KA

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Varování ministerstva: peníze jsou silně návyková látka. Gangsteři umírají předčasně. Podívejte se, jak se natáčel film Jana Pachla na motivy románu Jaroslava Kmenty „Padrino Krejčíř". (Česká televize)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bral jsem to jako jakousi výzvu k tomu, konečně se dostat trošku pod kůži tomu organizovanýmu zločinu." Tak se nám postavil film na příběhu antihrdiny, který musel budit i sympatie. Policajti přitom hráli policajty, bachaři bachaře a světe div se, celníci hráli celníky. To je celkem fajn, protože za mě se Káčko povedlo, i když největší zásluhu přikládám Padrinovi Čermákovi, který z Kraviece udělal takového sympaťáka, že bych nechtěl nikdy v životě potkat úplně stejně jako legendárního bosého chodce Krejčíře. ()

majky19 

všechny recenze uživatele

Zdařilý "film o filmu", který nám dává nakouknout do zákulisí vzniku tohoto velmi povedeného dvojfilmu. Samotné snímky první i druhý díl jsou velmi dobře zpracované a myslím si, že po dlouhé době máme v Česku tvůrce, kteří umí natočit vskutku kvalitní český thriller. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Slušný "trailerový" dokument, ktorý vás jednoznačne navnadí na túto českú gangsterskú minisériu. Je dobré si ho ale pozrieť ešte pred prvou projekciou filmu, nakoľko čo to sa dozviete zo zákulisia a vlastne sa vám nepriamo oznámi, čo vás vlastne čaká bez nejakých zbytočne prehnaných spoilerov. 65 % ()

Reklama

Reklama