Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Heslem anglické chlapecké internátní školy Caldermount je evidentně okřídlené „přežijí jen ti nejsilnější“. Nejste-li zrovna silný atletický typ, nemáte tu šanci. Nikdo o tom neví víc než podivínský, ale geniální Amberson, který je od samého začátku na té nejnižší příčce společenského žebříčku. Život se mu však obrátí vzhůru nohama po příjezdu temperamentní Agnes, dcery profesora francouzštiny. Najednou se totiž ocitne v roli dohazovače pro Winchestera, oblíbeného sportovního hrdiny školy. Winchester rozhodně vypadá dobře, aby si získal Agnesino srdce, ale Amberson zas má výhodu důvtipu. Je ale dost odvážný na to, aby Agnes řekl pravdu a ukázal, kým doopravdy je? (JuniorFest)

(více)

Recenze (18)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Cyrano z Bergeracu v moderním pojetí. 1) Hravé, anglické, úsměvné, ale bez pohody._____ 2) 23letý (!) talentovaný Alex Lawther (hlavní postava student Amberson) často hraje gayovské role. 23letému (!) pěknému Jonahu Hauer-Kingovi (sportovec Winchester) to slušelo._____ 3) Vtipně výstižný koment: Cinematrix**. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Hmmm... uživatel LIVINGDEAD film zřejmě neviděl, protože co napsal, je totální blábol. Radši se držte obsahu filmu, který se konečně docela povedl. Dcera profesora FRA je vesnická F.? Dej si za ty kecy pohlavek. Co se týká filmu, tak příběh není nic nového. A vlastně se částečně stane to, co byste čekali. No musím vyzdvihnout herecký výkon hlavního představitele. Já bych mu hádal tak 16+- a on už má Alex Laawther v tom snímku 22-3 let. :-) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Cyrano z Bergeracu v novom šate zasadeného do prostredia anglickej internátnej školy. Táto Rostandova zápletka trojuholníka lásky je proste evergreen! Musím uznať, že tento film mal naozaj príjemnú atmosféru a celkovo taký dobrý feeling. Štýl dialógov a svojského dôvtipu mi trochu pripomínalo Moonrise Kingdom (od Wesa Andersona) - a presne toto mňa osobne tešilo z celého filmu azda najviac. Scenár bol absolútne priamočiary, takže to bola akurát fajn oddychovka, ktorá síce nenudí, ale ani nijako extra nevyčnieva. Adekvátne 3*. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Keď niekto nemá talent robiť humor, tak sa uchýli k trapošinam. Medzi humorom a trápnosťou je ale rozdiel. Od úvodu filmu som vedel, že je to anglický film. Prečo? Film o debilnom "športe" a návody ako šikanovať slabších. Viete ako poznáte idiota? Je odlišný. Všetci v Európe hrajú futbal, hokej, basketbal, atď..., ale Angličania hrajú kriket, ragby a podobné "športy" ako tento výtvor. Fakt komédia? ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Začátek byl super. V hlavní roli brejlatej hobit s rachitickym hrudníkem a heroickym astmatem. Říkal jsem si, že všem těm nafoukancům ukáže díky své inteligenci, ale žádnej Kapitán Amerika se z něj nestal. Celé je to postavené na tom, že 23 letý herec hraje 16 letého, který se zamiluje do 29 leté, které už ani nevim, kolik v tom filmu mělo být, protože vypadala na to, že by mohla hrát svou matku, a do té se zamiluje další 23 letý představitel 16 letého a já si na střední škole dělal starosti s tim, že jsem propadl a vypadal o rok starší. Konec sice úplně špatnej nebyl, ale to nesehnali herce, kteří by dokázali zahrát svůj věk? Asi ne, ale ze mě blbce dělat nebudou... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama