Reklama

Reklama

Sežráni lvy

  • Velká Británie Eaten by Lions
Trailer

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Omar a Pete vyrůstali u své babičky poté, co byli jejich rodiče při bizarní nehodě sežráni lvy. Když jejich milovaná babička zemře, vydají se do Blackpoolu hledat Omarova skutečného otce, kterého nikdy předtím neviděli. Oba chlapci se tak rázem ocitnou na zábavné a dojemné cestě sebepoznání. Choudrayovi jsou reprezentativním příkladem současné rozmanité, multikulturní Británie, ale jak bratři tuto novou výstřední rodinu nakonec přijmou? (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Olík 

všechny recenze uživatele

Předhozeni lvům, vyslání na cestu za poznáním sebe sama. Nevážné nastínění současného vícekulturního soužití na britských ostrovech. Specifický humor, specifické okolnosti, specifické zápletky a specifické reakce na ně. Trochu jiné, trochu crazy, trochu nezávislé, trochu a hard day's night….mě to bavilo a jestli jediný zdejší komentář (v době přidání toho mého) píše o importovaných cikánech a jejich kažení filmů, nezbývá mi, než reagovat: „tvoje matka mrvý snímky :D“. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Zas tak dramaticky bych to neviděl , na odpad to rozhodně není. Příběh 2 osiřelých bratrů , obou vlastně svým způsobem hendikepovaných :-) Pár vtipných momentů tam určitě bylo , a leckterá hospodyňka by mohla u některých pasáží popustit pár slziček . Znova si to určitě nedám , ale jako vyloženě ztracený čas to taky nebyl. A to ani nevim jak sem se k tomu vlastně dostal. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama