Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vincenzo a Paolo jsou dva padesátníci, které spojil společný osud, opustily je jejich přítelkyně. Oba muži se těžko z rozchodu vzpamatovávají, jediný způsob, jak se dostat z depresí, je pomstít se! Vincenzo vymyslí plán hodný Machiavelliho. On svede Paolovu bývalku Federicu a Paolo zase Sáru. Neměl by to pro ně být problém, přece oba dobře znají své bývalé lásky, všechny jejich záliby i slabůstky. A až se do nich Federica a Sára zamilují, surově je odkopnou. Paolo tedy předstírá, že je milovník Vivaldiho a přesvědčený vegan, aby se zalíbil romantické Sáře, a velmi dobře se mu to daří. Tak dobře, že se sám do Sáry zamiluje a ona jeho city opětuje. Vincenzo to má složitější. Rozhodl se emancipovanou architektku Federicu sbalit na to, že je bohatý, úspěšný muž s výstavní vilou... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typicky ukecaná talianska komédia. Slušná, milá a nakoniec aj romantická. O vtip nie je núdza, o čom hovorí aj tento výrok: „Povedz mi jeden jediný dôvod, prečo by som sa mal zapredať takej špinavosti! 200 eur? Tak dobre.“ ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarena ukecana komedia s dobrou zapletkou,taka typicka po taliansky,na sprijemnenie vecera sa urcite hodi a aj potesi...:-) ()

jpacuta 

všechny recenze uživatele

Slušná romantická komedie v italském stylu se spoustou gestikulace, s krásnými ženami a postaršími italskými šediváky. Každá takováhle tajná akce přitáhne moji pozornost, protože chci vidět, jak to dopadne a kdy to praskne. A tenhle film má velmi příjemný a hřejivý závěr. ()

Reklama

Reklama