Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Taron 

všechny recenze uživatele

Tak to snad ne... měl jsem to vypnout už po té první hodině "nicnedění" a rozhovorech o ničem, ale ono se to tváří, že to někam směřuje, že aspoň ten konec bude stát za to, místo toho se ale člověk nedozví vůbec nic a celý film skončí v půlce scény... Pokud je to cliffhanger a bude následovat další film, kde se bude něco dít a bude se týkat té prozatím nevysvětlené apokalypsy, tak dejme tomu, šlo by to brát jako takový zahřívací předfilm, ale pokud ne, tak je to fakt hrůza. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ako býva zvykom vo vedľajších sálach dávajú These final hours a The Road. Niektorí chceli ísť na Maxa a Knihu Eli, ale bolo vypredané aj štylisticky onaké. „Ako to končí“ ? Odpoveď je jednoduchá. „Na pi**!!“ Takto jednoliato a trefne sa dá zosumarizovať (ne)príbeh tohto filmu, ktorý od začiatku smeruje nikam. Odnikiaľ nikam v strastiplnej ceste plnej abnormálne zlých rozhodnutí a prudko zbytočných dialógov. Film nejde na Vás, ale pomimo. Míňaš sa. Hrubo, bez logiky, trápne. (videné 09.02.2020, BDrip) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Běloch a Černoch se vydají na cestu autem zachránit černochovu dceru a bělochovu budoucí manželku, která je navíc těhotná do Seattlu. Po cestě ještě naberou indiána, který je automechanik a který jim pomůže kdyby jim náhodou to auto nejelo. Takže jedou a jedou a po cestě zažívají různé přepadení a přírodní vlivy (kromě zemětřesení , deště a jakéhosi pyroplastického proudu nic neuvidíme). A to je celý film nedozvíme se co se stalo (kromě jedné konspirační teorie, že to udělal naschval stát což je blbost jelikož kdyby někde odpálil atomovku tak by to někdo naměřil radiaci a podobně a navíc proč by to asi dělal?) a ani jak to skončí za to zjistíme, že pro přístup do hlídané oblasti stačí jen říct, že jsem byl v armádě a že mám někde svou dceru případně tam někoho znám a pokecám si a hned odejdu (nabízí se otázka proč to tak nezkusili všichni?) a že jedna z postav má neomezenou munici do revolveru a vynikající mušku a to i když umírá . P.s. 1 dám někdy 5 hvězd nějakému takovému filmu kde bude těhotná a tím šokem co se děje potratí ne, že bych byl necita, ale už mě štvou filmy kde někdo prožívá velké muka a je úplně v pořádku P.s. 2 srovnání s Šíleným Maxem je asi taková blbost jako srovnávat Hurvínka a kouzelné muzeum s Na Vlásku. ()

HyneX 

všechny recenze uživatele

Takových filmů je bohužel poslední dobou nějak moc... což by mi nevadilo, ale raději bych nahradil kvantitu kvalitou. První polovina filmu byla super, gradovalo to, vůbec mě to nechtělo pustit od obrazovky. Občasné nelogické chování postav jsem byl ochoten odpustit. Bohužel od poloviny začal film být čím dál víc nesmyslný a konec mi přišel jako úplná a doslova neuvěřitelná blbost. Což je škoda, protože to rozhodně mělo potenciál. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná apokalyptická jednohubka, na ktorej mi ale prekážalo, že na Zemi zavládol chaos až neprirodzene rýchlo. Už behom niekoľkých dní sa začali vytvárať gangy ala Mad Max. Predpokladám, že by lokálne autority vedeli v prípade takéhoto blackoutu udržať poriadok aspoň istý čas. Navyše mi vo filme chýbalo objasnenie (alebo aspoň isté náznaky) toho, čo sa vlastne stalo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)
  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)

Reklama

Reklama