Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (2)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Bláznivá“ (Francúzka) komédia, kde začiatočný „cool feeling“ počas filmu postupne klesá. Z hereckej stránky klasický priemer bez jediného silnejšieho/výraznejšieho výkonu. Je jasné, že tento film by mal fakt pobaviť. Ale mohli by to spraviť aj trošku rafinovanejšie, pretože priestor na to mali. P.S.: Mesto Budapest je pekné mesto a rozhodne by som ho nepopisoval tak, ako to spravili vo filme. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie o dvou přátelích, kteří rozjedou byznys ( Rozlučka se svobodou v Budapešti) a místy to působí jako francouzská verze Pařby ve Vegas. Není to špatné, jsou zde hezké ženy. hraje zde fajn hudba a herci jsou sympatičtí, škoda, že je film spíše zábavný než vtipný. Gagy se zde téměř nevyskytují. Příběh***, Akce>Ne, Humor***, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí>Ne. 6/10. ()

Reklama

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Při scéně, kdy první účastníci zájezdu zajíždějí s autobusem do řeky, nemusely být použity žádné speciální efekty. V Budapešti jezdí běžně obojživelný autobus s turisty, který zajíždí pak do řeky a pluje. Takže se použily záběry na něj. (e_Fox)

Reklama

Reklama