Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na pozadí mimoriadnej udalosti - vyšetrovanie havárie vojenského lietadla - preveruje autor morálne a vôľové vlastnosti veliteľa leteckého útvaru. (STV)

Recenze (2)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem to od začátku nechápal. Přece viděli celou pilotní kabinu a těžko předpokládat, že by pilot beze zbytku sublimoval. Něco by z něj zbylo za každých okolností, tedy muselo být jasné, že je někde mimo kabinu. Buď on, nebo jeho statky, kdyby jen helma. Ale nebudu to dále rozebírat. Jde stejně jen o kecačku a to stále celý tv film, či co to bylo za pokus. ()

Scott67 

všechny recenze uživatele

Pátrat po pilotovi Migu 21, který za 5 sekund urazí 4km, v okruhu 1km je naprostá idiocie. Ve skutečnosti by se prohledávalo non stop území o poloměru asi 30km. Z technického hlediska taky naprostá slátanina. Ten zapíchnutý trup se hodil tak do večerníčku Krtek a raketa. Vím, jak vypadá místo, na které se zřítí takový stroj. (Jediný Mig21, zřícený na Slovensku byl pilotovaný mým strýcem) Budiž mu země lehká. Toto fakt ne. Jedna hvězda jenom za téma, které je mi blízké. Jinak nic. ()

Reklama

Reklama