Reklama

Reklama

Aru Zombie šódžo no sainan

(TV film)
  • Japonsko あるゾンビ少女の災難 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pětice vysokoškolských studentů okultního kroužku zůstává během prázdnin na koleji, protože má v plánu během noci tajně prověřit školní dějepisný sklad. Zde by se podle jisté internetové legendy měl schovávat tajný poklad. Poklad zde sice žádný nenajdou, zato však narazí na rakev, ve které se ukrývá velmi zachovalé mumifikované tělo mladé ženy, a hned vedle je bedna s tělem druhé. Jedna ze studentek nepozorovaně z těla mumie v rakvi ukradne jistý drahokam, což vede k tomu, že se v momentě, kdy studenti sklad opustí, obě mrtvoly probudí. Tím začíná krvavá lázeň... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

:-D Už dlouho jsem se nepobavil nad tak trapnou a uhozenou věcí. A to v tom negativním smyslu. Po celou dobu jsem měl nutkání to vypnout, ale nakonec jsem vydržel. Jako, mohl bych tu vyjmenovat vše, co s tím není v pořádku, ale to nechcete... Bylo by toho moc. Vezmeme to z té druhé stránky. Co se mi líbilo: Že to nebylo ecchi, že to mělo jen 1.5 hodiny a už to víckrát nespatří světlo světa, death scény byly k popukání, příjemný příběhový zvrat na konci, "originální" smrt hlavní záporné postavy, zombie pes. Shrnutí: Je to blbost :-D 25 % ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první díl, který má celých 79 minut a jediné co můžu říct je, že tohle je taková hrůza, že kdyby pod tím bylo podepsané třeba studio Asylum, tak bych se nedivil. Příběh je tak pitomý že jsem občas jen nevěřícně koukal, navíc mi přišlo, že to je prostě jen další hororové béčko a kdyby se tu objevil nějaký odborník v žánru horor (já jich moc neviděl) tak by mi třeba i řekl v kolika dalších hororech se takováto zápletka už vyskytla, protože originál to určitě nebude a já něco podobného (stejný příběh ale s jakože opravdovou mumií) viděl zfilmovaného třeba i v pornu... Navíc to určitě nebylo děsivé, takže horor - no nevím... K dalším věcem se vyjadřovat nebudu, trpěl jsem jak pes, ale mělo to alespoň 2K, tedy kozy a krev, takže se to dokoukat dalo, ovšem představa, že by tohle mělo mít pokračování mě děsí víc než celý první díl a dalším dílům se věnovat rozhodně nehodlám, ovšem myslím, že 79 minut stačí na to, abych řekl, že za mě hrůza a přidal i nějaké to hodnocení - 1/10 ()

Reklama

q66 

všechny recenze uživatele

Po chvíli sledování tohoto filmu je celkem jasné, že má jít o osmdesátkový comedy slasher, nebo na něj alespoň odkazovat; jsou tu všechna žánrová klišé a postavy taky sedí, problém je to, že 95% filmu je skoro nestravitelná nuda - těch zbývajících 5% sice má nápady a občas je to i cekem prdel (takový headshot záchodem je chuťovka, až mi to ty klasiky osmdesátých let připomnělo), ale to nezachrání ten zbytek plný nudy a amatérismu... takže ve výsledku 3/10. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama