Reklama

Reklama

Život je hra

(seriál)
  • angličtina Match (festivalový název)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, (2018–2020), 4 h 6 min (Minutáž: 10–15 min)

Hrají:

Michal Suchánek, Petr Marek, Václav Marhold, Jenovéfa Boková, Vojtěch Hrabák, Roman Vaněk, Pavel Mencl, Jakub Klingohr, Anna Fialová, Michal Balcar (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Desetidílná adaptace norského sitcomu o klukovi, kterému je něco přes dvacet a má problémy jako někdo, komu je přes dvacet, takže chce přítelkyni, víc sexu a míň situací, v nichž si připadá jako úplný idiot. Štěpán je navíc neustále sledován dvěma „sportovními“ komentátory, kteří se se svou komentátorskou budkou ocitají u všech klíčových okamžiků jeho života, včetně těch intimních. (MALL.TV)

(více)

Recenze (41)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Kreativní, zajímavý nápad, často vtipné, ústřední dvojice milá a šikovná, především Anička Fialová. Přeci jen však vztah není závod ani sport. Komentátoři děj neskutečně urychlují a dělají z něj trochu psycho, což pro mě bylo hodně nepříjemné. Soudcovat vztah mi nepřijde úplně ok. Pro mě žádná výzva sérii dokoukat. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Úroveň humoru je tu strašně proměnlivá. Někdy je to nářez, jako třeba u druhý šance, někdy trapárna, třeba u krádeže lahve, pohřbu nebo zapření ex. Celkově je to tak na 3-4. Marhold mi moc nesedí, nemůžu si pomoct, na druhý straně Suchánek je vynikající tou svojí dikcí a všemi těmi sportovními klišé. Celkově 3, mj. i proto, že to není původní, ale vykradený formát, a tudíž tady už nevidím důvod dávat body za nápad a hodnotím jenom provedení. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Škoda těch reklamních bloků. Není to úplná špatná koncepce, hodit nějaké životní situace mladýho kluka, udělat zaplétku a nechat to komentovat dva debily (Suchoše a Marka). Nejlepší díl "nezkazit to holubem" a "neukázat pindíka" tam se zahláškovalo velmi slušně.Samozřejmě situace v "utopit bobek" to je díl natočený vysloveně pro uživatele malarkey, ten si užije i když dostat do hajzlu korkáče je noční můra nás všech. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad dobrý, provedení pokulhává, některé epizody jsou poměrně zábavné, některé strašně trapné, jiné jsou alespoň pohodové a jiné zase bůhvíproč strašně vážné a bez humoru. Na pobavení, proč ne, jen některé epizody jsou prostě takové, jak jsem psal. Podrobnější hodnocení mám v komentářích k jednotlivým epizodám. Slabé 3* ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Zpracování tohoto seriálů je bezesporu originální a tento formát se mi líbí. Příběhově je to klasika ze života, což je pochopitelné. Některé díly jsou dobré a vtipné, ale v některých dílech řeší strašné píčoviny, které pochybuji že ostatní muži řeší či řešili a moc vtipné mi to nepřišlo. Takže takový seriálový průměr, ale vzhledem k délce a počtu dílů bych seriál spíše doporučil, pokud vás zaujme a sedne vám formát. Hodnocení: 57/100. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Michal Suchánek Petr Marek se během natáčení často vzájemně „odbourávali“ – smáli se ve chvílích, kdy neměli, a kazili tím scény. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích sledujeme nepovedenou scénu. (SONY_)

Reklama

Reklama