Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do muziky zblázněný medvídek kynkažu vyrazí na životní cestu, aby splnil důležitý úkol a doručil milostnou píseň od starého kamaráda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Při sledování filmu mi nejednou při poslechu písniček vytanulo na mysli nedávno uvedené Encanto a není se, čemu divit, jelikož i v tomto případě měl prsty v soundtracku Lin-Manuel Miranda. Vivo obdobně jako Encanto problematizuje rodinné vztahy a místo rozličné magie sází spíše na kamarádství a lásku v různých podobách. Na můj vkus bylo ve filmu až příliš moc hudebních čísel (ano, vím, že jde o muzikál) a měl jsem trochu problém se přeladit na styl použité hudby - závěrečné číslo se mi však líbilo. Dějově se jedná o prosťoučký a předvídatelný příběh, který má sice hřejivé poselství, ale zároveň si neklade žádné vysoké ambice, aby diváka jakkoli překvapil - nicméně pobaví (zejména při útěku na Miami) a rychle odsýpá. Lepší tři hvězdičky! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Vivo velmi mile překvapil. Že jde o muzikál mě odrazovalo od začátku, ale tento kouzelný příběh si ten muzikál přebral po svém a musím říct, že jak to normálně nesnáším, české pojetí je hooodně dobré. Samože to není originál, ale opravdu jde o poslouchatelnou a příjemnou záležitost. Příběh krásný, ne moc originální, ale krásný. A byť většina dětí ho bude mít za opičku, kynkažu je super zvířátko a je pěkné, že se zase malinko rozšiřují obzory. Blondie skautka nejlepší postava! ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidela animák, ktorý by ma chytil tak za 💙 ako Vivo. Bavilo ma to od začiatku až do konca. Krásny príbeh, milučké zvieratko, odvážne dievčatko, pekné exotické prostredie, ale úplne najlepšie sú hudba a texty. Lin-Manuel Miranda má veľký talent!!! Vrelo odporúčam. A ešte info pre rodičov, je to vhodné aj pre malé deti, moje dve (dvoj a päť ročné) film náramne pobavil a zaujal. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Sony spolu s Netflixem přišlo s dalším animákem a tentokrát to dobře nedopadlo.Nechybí sice pro Sony tolik typická stylizovaná animace,ale jelikož Vivo vypadá podobně jako třeba Zataženo občas trakaře,není to už nic výjimčného.Písničky jsou až na jednu nevýrazné a děj je jednoduchý a chybí mu svěží nápady.Ani humor tu tentokrát nefunguje,protože je ho tu minimum a když už na nějaký dojde,je určen spíš dětskému divákovi...40% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celý koncept je totální píčovina i na animák jelikož pokud ho ta ženská milovala proč za ním ona nedojela a ať mě nikdo nepoučuje , že si nemohla najít pár dní času to samé se dá uplatnit u něho , ale on má aspoň výmluvu, že se bál ona nemá nic.  Jinak celý film kazí ta malá holka to je jedna z nejhorších a nejprotivnějších postav co jsem letos v animáku viděl a pochybuji, že to někdo překoná pokaždé, když otevře hubu tak jsem si přál , aby ji zavřela než mít takové dítě to radši nemít žádné.  Písně kde nefiguruje ta holka jsou dobré ostatní ne jelikož se tam rapuje a rvou se tam do toho takové sračky co tam absolutně nepasují. Pokud tohle porovnám s Kouzelným Drakem tak tohle je tak o 2 třídy minimálně níže. 40 procent za začátek za hada a ty ptáky. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o první muzikálový film studia Sony Pictures Animation. (SONY_)
  • Martu Sandoval ztvárnila zpěvačka Gloria Estefan. Jedná se o jednu z nejznámějších umělkyň světa, která je také známá jako „královna latino popu“. S více než 90 miliony prodaných alb je nejúspěšnější umělkyní v historii iberoamerické latinské hudby. (Yalka)
  • Lin-Manuel Miranda napsal nejen všechny písně k tomuto filmu, ale také propůjčil svůj hlas titulní roli medvídkovi kynkažu. (EMMY)

Reklama

Reklama