Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do muziky zblázněný medvídek kynkažu vyrazí na životní cestu, aby splnil důležitý úkol a doručil milostnou píseň od starého kamaráda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Vivo je příběhově klasický a průměrný animák pro celou rodinu, který má pěknou animaci a příjemně odsýpá. Najde se zde mnoho vtipných i srdcervoucích scén a od začátku je vám jasné, jak to celé dopadne. Ale jestli je něco, v čem tenhle film vyniká, tak je to rozhodně hudba. Lin-Manuel Miranda se ve svém řemesle očividně vyzná a poslouchat tyhle písničky je balzám na (d)uši. Už jenom kvůli tomu soundtracku to určitě stojí za to vidět. 7/10. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidela animák, ktorý by ma chytil tak za 💙 ako Vivo. Bavilo ma to od začiatku až do konca. Krásny príbeh, milučké zvieratko, odvážne dievčatko, pekné exotické prostredie, ale úplne najlepšie sú hudba a texty. Lin-Manuel Miranda má veľký talent!!! Vrelo odporúčam. A ešte info pre rodičov, je to vhodné aj pre malé deti, moje dve (dvoj a päť ročné) film náramne pobavil a zaujal. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celý koncept je totální píčovina i na animák jelikož pokud ho ta ženská milovala proč za ním ona nedojela a ať mě nikdo nepoučuje , že si nemohla najít pár dní času to samé se dá uplatnit u něho , ale on má aspoň výmluvu, že se bál ona nemá nic.  Jinak celý film kazí ta malá holka to je jedna z nejhorších a nejprotivnějších postav co jsem letos v animáku viděl a pochybuji, že to někdo překoná pokaždé, když otevře hubu tak jsem si přál , aby ji zavřela než mít takové dítě to radši nemít žádné.  Písně kde nefiguruje ta holka jsou dobré ostatní ne jelikož se tam rapuje a rvou se tam do toho takové sračky co tam absolutně nepasují. Pokud tohle porovnám s Kouzelným Drakem tak tohle je tak o 2 třídy minimálně níže. 40 procent za začátek za hada a ty ptáky. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vivo malo síce dobrý základ a dojemný odkaz, ktorý dominoval prakticky celému deju. Ale ako celok ma to až tak nechytilo. Mám rád, keď animáky majú dosah aj na dospelácke publikum, no Vivo pôsobilo na môj vkus až príliš infantílne a neobratne. Proste ako klasický dobrodružný animák, ktorý zobrazuje určité putovanie s mnohými nástrahami. Malo to zopár vydarených momentov, aj niekoľko dôvtipných dialógov, ale inak to ničím extra nevyniklo. Akurát že kynkažu doteraz asi nikdy nehralo v ničom hlavnú rolu. 2* ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Neskutečně lituji lidi, co hodnotí film jako špatný jednoduše proto, že se jedná o moderní pohádku a nejsou v ní písničky ve stylu šedesátých či sedmdesátých let... Živá, bohužel však místy dosti předvídatelná, pohádka s hudbou typickou pro Lina Manuela Mirandu a Gloriu Estefan. Pro nedělní odpoledne jako dělaná. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Martu Sandoval ztvárnila zpěvačka Gloria Estefan. Jedná se o jednu z nejznámějších umělkyň světa, která je také známá jako „královna latino popu“. S více než 90 miliony prodaných alb je nejúspěšnější umělkyní v historii iberoamerické latinské hudby. (Yalka)
  • Jedná se o první muzikálový film studia Sony Pictures Animation. (SONY_)
  • Lin-Manuel Miranda napsal nejen všechny písně k tomuto filmu, ale také propůjčil svůj hlas titulní roli medvídkovi kynkažu. (EMMY)

Reklama

Reklama