Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do muziky zblázněný medvídek kynkažu vyrazí na životní cestu, aby splnil důležitý úkol a doručil milostnou píseň od starého kamaráda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celý koncept je totální píčovina i na animák jelikož pokud ho ta ženská milovala proč za ním ona nedojela a ať mě nikdo nepoučuje , že si nemohla najít pár dní času to samé se dá uplatnit u něho , ale on má aspoň výmluvu, že se bál ona nemá nic.  Jinak celý film kazí ta malá holka to je jedna z nejhorších a nejprotivnějších postav co jsem letos v animáku viděl a pochybuji, že to někdo překoná pokaždé, když otevře hubu tak jsem si přál , aby ji zavřela než mít takové dítě to radši nemít žádné.  Písně kde nefiguruje ta holka jsou dobré ostatní ne jelikož se tam rapuje a rvou se tam do toho takové sračky co tam absolutně nepasují. Pokud tohle porovnám s Kouzelným Drakem tak tohle je tak o 2 třídy minimálně níže. 40 procent za začátek za hada a ty ptáky. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Můj veliký problém je, že málokdy mám rád písničky ve filmech, kór animovaných. Vivo teda nemá tak otřesný písničky jako Yeti: ledové dobrodružství, nebo Ledové království a tady pro mě byla nejlepší písnička, když zpívala Gabi. Takže jo, míň písniček a byl by to velice příjemný a dost kvalitní animovaný film! ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Sony spolu s Netflixem přišlo s dalším animákem a tentokrát to dobře nedopadlo.Nechybí sice pro Sony tolik typická stylizovaná animace,ale jelikož Vivo vypadá podobně jako třeba Zataženo občas trakaře,není to už nic výjimčného.Písničky jsou až na jednu nevýrazné a děj je jednoduchý a chybí mu svěží nápady.Ani humor tu tentokrát nefunguje,protože je ho tu minimum a když už na nějaký dojde,je určen spíš dětskému divákovi...40% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidela animák, ktorý by ma chytil tak za 💙 ako Vivo. Bavilo ma to od začiatku až do konca. Krásny príbeh, milučké zvieratko, odvážne dievčatko, pekné exotické prostredie, ale úplne najlepšie sú hudba a texty. Lin-Manuel Miranda má veľký talent!!! Vrelo odporúčam. A ešte info pre rodičov, je to vhodné aj pre malé deti, moje dve (dvoj a päť ročné) film náramne pobavil a zaujal. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastne taká milá rozprávka idúca si svojim šialeným tempom. Až natoľko šialeným, že tie postavy sú tam len preto aby išli z bodu A do bodu B a pritom spievali. Pesničky od Mirandu sú okej, hoci im nechýba moderný háv. V tomto mi viac imponuje Menken a jeho klasické songy. Ale pravdou je, že od Mirandu som zase toho toľko nepočul, takže sa tento môj názor na neho môže ešte meniť. Vivo je inak tradičný príbeh, bez výraznejšej scény alebo vtipu. Je ale farebný a dynamický a tak sa mu tá jednoduchosť a plochosť dá v mnohom prepáčiť. Hoci na druhé pozretie by asi dopadol horšie. Zapojenie zvierat do príbehu považujem v tomto prípade sa celkom nešťastnú voľbu. Posunie to film na hodnú chvíľu do úplne inej atmosféry. Inak znesiteľná, jednorázová záležitosť, hýriaca farbami a melódiami. Či si ale spomeniem na nejakú pieseň aj zajtra, je otázne. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Lin-Manuel Miranda napsal nejen všechny písně k tomuto filmu, ale také propůjčil svůj hlas titulní roli medvídkovi kynkažu. (EMMY)
  • Martu Sandoval ztvárnila zpěvačka Gloria Estefan. Jedná se o jednu z nejznámějších umělkyň světa, která je také známá jako „královna latino popu“. S více než 90 miliony prodaných alb je nejúspěšnější umělkyní v historii iberoamerické latinské hudby. (Yalka)
  • Jedná se o první muzikálový film studia Sony Pictures Animation. (SONY_)

Reklama

Reklama