Reklama

Reklama

The Conners

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 38 h 28 min (Minutáž: 21–23 min)

Hrají:

Sara Gilbert, John Goodman, Laurie Metcalf, Michael Fishman, Alicia Goranson, Emma Kenney, Ames McNamara, Jayden Rey, Maya Lynne Robinson, Justin Long (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(106)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jde to i bez Roseanne. Celkově už revival (neboli 10. řada Roseanne) byl nastaven, že se děj hlavně točil kolem dětí a Dan s Roseanne měli "odslouženo", takže se s odchodem ústřední postavy až tolik nezměnilo. Povedená první série, ať už u ní zůstane nebo ne (díkybohu nezůstalo). Ne vše se ale úplně povedlo - rozhodně bych se obešel bez guest stars (Broderick, Long), naopak bych ocenil více příběhových linek pro zanedbávaných 33% sourozenců Connerových - DJe. Jeho manželka měla v celé první řadě snad víc replik než on. Všechno ostatní je jako dřív, smutek a radost v jednom hezky zabaleném working/lower class balíčku. Tedy, dle komentářů ostatních lidí všechno asi ne, ale nejsem natolik znalý fanoušek, aby mi to vadilo. Sidenote: Podle mě si Roseanne vyhazov nezasloužila. Nebo alespoň ne za to, proč ho dostala. ()

TaToten 

všechny recenze uživatele

Na to ako sa mi 10. séria Roseanne veľmi páčila a videl som ju už niekoľkokrát, tak toto ma vôbec neoslovilo. Seriál je narozdiel od Roseanne dalo by sa povedať až smutný. Postava Roseanne tomu dodávala šmrnc. Tú energiu jej interakcií s inými postavami sa nijak nepodarilo nahradiť a jej absenciu je veľmi cítiť. Zvyšné postavy si síce idú to isté ako predtým, no už tam nieje ten element ktorý by to celé spojil a poskytol ku všetkému nejaké to zhodnotenie...a ten typický humor. Rieši sa tu síce toľko isto problémov ako predtým, no už tu nieje žiadna protiváha a každý diel skončí len tak tak happy endom. Toto proste nieje seriál, ktorý si chcete pozrieť aby ste sa trochu rozveselili. ()

Reklama

Galerie (2 391)

Související novinky

Dočkáme se rebootu Ztracených?

Dočkáme se rebootu Ztracených?

07.02.2019

Stanice ABC v posledních letech holduje rebootům svých starých hitů, a má dobrý důvod. Z oživené Roseanne se stal v zámoří obří hit a seriál dosahuje vysokých ratingů i po vyhození hlavní herečky a… (více)

Roseanne to zkusí bez Roseanne

Roseanne to zkusí bez Roseanne

25.06.2018

Po nedávném náhlém zrušení sitcomového hitu Roseanne kvůli sérii absurdních tweetů z účtu autorky seriálu a zároveň hlavní postavy Roseanne Barr, to s oživeným seriálem nevypadalo příliš dobře.… (více)

Reklama

Reklama