Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nově postavenou jadernou elektrárnu potká podobný osud jako Černobyl v roce 1986. V rámci záchranné evakuace se však zdaleka nedostane na všechny a vláda celou poškozenou oblast zvanou “Zóna” uzavře. Armáda okolo celé Zóny postaví hlídané hranice a vojáci nepouští nikoho dovnitř ani ven, tudíž zbývající přeživší jsou tak odkázáni sami na sebe. Hlavní hrdinové Filip (Daniel Holman) a Zack (Lukáš Formánek) se z této poškozené oblasti snaží za každou cenu dostat a vrátit se tak k normálnímu životu. Ovšem kromě dlouhé cesty ještě musí unikat Cranovi (David Král) a jeho skupině nebezpečných a agresivních banditů, kteří si Zónu hodlají celou přizpůsobit podle svých pravidel. Cestou potkávají dalšího přeživšího Samuela (Tomáš Bláha) a pokud se chtějí dostat do bezpečí, musí společně projít přes nejkontaminovanější místo, zvané Srdce Zóny. (Cermbo)

(více)

Recenze (16)

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Srdce zóny hned na začátku nastaví velice dobrou atmosféru, kterou podkresluje opravdu brilantní hudba. První polovina je pomalejší, zato atmosféričtější. Ve druhé polovině se tempo ale podstatně mění a až do konce nedá vydechnout. Krom hudby je ještě nutné vyzdvihnout práci s kamerou, které vlastně nemám co vytknout a za zmínku stojí i výborně vybrané lokace v regionu. Každopádně z kina jsem odcházel spokojen a vzhledem k otevřenému konci se těším na případné pokračování. P.S. Napsat že ve filmu nebylo nic dobře je pouze neobjektivní výkřik použitý za účelem pošpinit jméno jak filmu tak celému Goldenview Films. Toť vše... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Srdce zóny, jakožto doposud nejambiciózní projekt skupiny filmařů vystupujících pod značkou Goldenview Pictures, má objektivně spoustu chyb typických pro poloamatérskou produkci - sklony ke schematičnosti, slabý scénář, nevyvážené herecké výkony i problémy s vyprávěním. Přesto si ale zaslouží pozornost. Jednak je film s postupující stopáží tak nějak lepší a lepší, ale především proto, že jsou si pánové plně vědomi svého statusu a daří se jim poměrně solidně kompenzovat nedostatek zkušeností správným uchopením technologie, s níž pracují (točilo se na iPhony) a především velkou láskou k tématu. Je vidět, že autoři nemají příliš zkušeností s filmovým vyprávěním, nakoukáno (a nahráno) mají ale více než dost. Tři hvězdy jsou maximální možné hodnocení, dát méně by ale nebylo fér, protože kontext zde hraje mimořádně důležitou roli. A v rámci kontextu se rozhodně jedná o nadstandard, který sice objektivně má mnoho chyb, ale přesto jsem si jej užil. Kromě solidní kamery si zaslouží vyzvdihnout především pánové Bláha a Formánek, kteří předvádí velmi slušný herecký nadstandard a také hudba Filipa Čermáka. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jsem čekal něco vážnějšího a on to nakonec byl akčňák... To mě zklamalo, ale jedná se jen o můj vlastní problém a do hodnocení ho zahrnovat nebudu. I tak to na víc jak 3* nevidím, i s ohlédnutím na to, že je to amatérský film (a těší mě, že na rozdíl od jiných tvůrců se to nebojí tak tady i označit). Kamera sice není špatná, stejně jako práce se zvukem a na amatérské úrovni ujdou i herecké výkony (ačkoli u některých (ne)herců by se o tom dalo polemizovat), hodně se mi líbil výběr lokací, líbila se mi hudba a ani akční scény nebyly špatné, ale s příběhem je to horší. Zóna mi nepřišla pořádně představená, třeba bych rád věděl, jak v ní ti lidi takovou dobu přežili, kde shání nějaké jídlo, kde vůbec spí, jak moc je velká, jestli se za ní vůbec nachází normální civilizace, kde v ní sehnali tolik zbraní, atd. Příběh taky mohl být víc rozvedený, takhle mě zrovna moc nebavil a k postavám jsem si taky nenašel bůhvíjaké sympatie, když o nich skoro nic nevím. A ve finále se objevilo tolik postav, že jsem chvílemi měl problém určit, kdo z nich je na jaké straně (a třeba příchod té ženy s lukem byl tak strašně náhlý, že jsem vůbec nepobíral, kde se tam vzala). Nezachraňují to ani dialogy, které nejsou zrovna uvěřitelné. Jako ten nápad sám o sobě špatný není, ale na scénáři podle mě chtělo ještě hodně zamakat, ale jinak to na amatérský film není špatné a Bohdan Čermák něco určitě umí. O talentu ale mluvit zatím nebudu, dle jednoho filmu se to těžko posoudí. 3* ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský velečin aneb přísnost musí být.¬         Pustil jsem si pouze snímek na uvedeném odkazu (v diskusi 'Amatérský film' uživ. 'Fr3nk', k YouTube), neboť dílo hovoří — takže o další činnosti tvůrčí skupiny jsem se nezajímal (tudíž mi před shlédnutím nebyly známy na příklad ohlasy na snímek).¬                 Provedeno, vše, školským, nenápaditým způsobem. Herci promlouvají toporně, jako by byli amatéry na první či druhé zkoušce, jejich projev je nepřirozený, nepřesvědčivý. Střih školsky předvídatelný. Ukazované se vleče zbytečnou a nevyváženou délkou záběrů. A příběh sám? Směšné, scénář je dosti trapný, naprosto neprofesionální; ostatně jako vše, čiší to z celého projektu na všecky strany.¬                 Rada tvůrčím skupině: Mládenci, před natočením hodinového počinu je dobré učit se na malých projektech, které se DOKONALE zvládnou. K tomu máte hodně daleko.¬                 (A malý dodatek: Nadšení a celé to haló okolo tohoto snímku považuju za drzost ve smyslu přísloví "Drzé čelo — poplužní dvůr".) ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Za tých pár rokov od vydania prvej amatérčiny sa viditeľne tvorcovia zlepšili, za čo si určite zaslúžia pochvalu. Prvé post-apo v Československu a pravdepodobne aj zatiaľ najlepšie. Ako aj pri predchádzajúcom projekte je očividné, že bol tvorený hlavne pre zábavu, no pobral aj dosť kvality. Holt niekedy, keď sledujete úspešnejších tvorcov je super nápad sa inšpirovať. A nielen inšpirovať, no prísť aj s celkom dobrým príbehom a slušnou zápletkou, ktorá už za niečo stojí sa v amatérskych kruhoch tiež moc nevidí. Týmto kusom ste u mňa prekonali Andersonov Resident Evil. A to už pre mňa z filmového hľadiska niečo znamená. Držím palce aj do budúcna a dúfam v podobne zdarené projekty. "Toť všetko..." ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Já zkoukl hodně špatných filmů, ale v kině jsem takovou sračku ještě neviděl. Věděl jsem, že to bude špatné, protože tahle skvadra snažílků natočila na iPhnone mafiánskou trilogii, jenž vykrádala hudbu z tarantina a přitom pobíhali po Karlovarském kraji. Skřípe to jak svině, když parta čecháčku stojí na koupališti Rolava v saku a hraje si na goodfellas - samej Frank a Tony. Divákovi je jasný, na čem stojí. Kluci chtěj hrozně moc natočit Kmotra, ale nemaj dostatek sebereflexe, aby si řekli: "Hele jsme jen banda kluků s nulovým rozpočtem. Přece nemůžeme točit něco takového. Proč se nepustit do nějakých komorních dramat na způsob Pozemšťana?" Čermák si ale myslí, že je Coppola a tak pokračuje ve svých amciózních projektech. mafiánskou trilogii jsem už zmínil. Pak je tu nějaké motivační kraťas o štěstí a radostech (já bych tedy doporučil spíše Patersona od Jarmusche, než Šťastnou Myšlenku od čermáka, která samozřejmě vůbec nefunguje). Vnitřní Hlas o vzepření se svému strachu má též myšlenku, ale celé je to tak fádní, protože Čermák je neprozíravý normie, je to průměrný člověk a není schopný podat věci trefně, chytře, vkusně. Šíleně mě ty filmy nebaví, otravují mě, ale na Srdce Zóny jsem šel s přáteli, které prý fascinuje neschopnost "Golden"view Films udělat cokoliv dobře. Film selhal v každém aspektu. Hned v prvním dialogu se ukáže suchar Holman, který je neschopný normálně artikulovat (zřetelně mluvit by mělo být základním předpokladem každého herce). Asi si dokážete představit, jakých kvalit bude zbytek filmu. Nechápu, jak "tvůrci" můžou s klidným svědomím vyprávět na projekci, jak se poučili z kritiky a tento projekt dotáhli k dokonalosti. Banda duševních paniců si myslí, že jsou filmaři. Čermák by si měl uvědomit, že predispozicí k natočení dobrého filmu musí být estetický cit pro věc a nějaké technické znalosti v oboru filmařiny, ale ten člověk je fakt poleno. Rád se do nich opřu, protože oni tu ostrou kritiku potřebují. Nevím, kde nabrali to sebevědomí, ale já tohle prezentovat lidem, tak se propadnu hanbou. Páni z Goldenview Films jsou však kritikyvzdorní a reagují stylem "Až sám natočíš film, který bude bavit stovky diváků..." což už obecně vypovídá o jejich intelektu. Nemam k nim ani ten nejmenší respekt a kdyby jejich fanoušci nebyli stejně tupý maloměšťácký ovce, tak by o Srdci Zóny nikdo nepronesl dobré slovo. Lidi se toho však chytli, protože šlo o takovou lokální akcičku. Nezapomínejme však na to, že ceněný jsou i "lidi" jako FattyPillow, PTK, Lucas Dope...proč by si v takovém světě neurval špetku uznání i neschopný kus unylého hovna jakým je Čermák? A vysvětlí mi někdo, proč je Srdce Zóny plné tak nepěkných nýmandů? (looser Holman, neschopný degen Čermák, chrapoun Kloc, upištěná bukvice Bláha). ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Zvolené téma - v pořádku, myslím že v ČR rozhodně není postapo film obvyklý. Nebýt pěkných záběrů na stará známá místa, bylo by to objektivně za 2*. Dá se přejít, že vlastně nikdo z obsazení neumí pořádně mluvit - nepředpokládám, že by někdo z této party přijmul hereckou řeholi, zabýval se vážněji hereckou kariérou a chodil na hlasová cvičení, recitaci atd. Totéž platí o nějakém náročnějším, emotivním hraní. Podle toho je třeba k filmu přistupovat. Potud je vše v pořádku. Ale scény vlastně bez napětí, spousta prázdných, nudných minut a problém s nevypointovanými postavami (na což jinde upozorňuje uživatel UncleMorty) se těžko přechází i na amatérské úrovni. Myslím, že by autorům neškodilo si příště vyzkoušet "tréninkově" několik pořádně vypointovaných krátkých filmů nebo etud na jakékoliv téma..Zhlédl jsem všechny filmy Bohdana Čermáka - naposledy jsem si dal první Nerozvážné z roku 2015 a líbilo se mi to více než toto - samozřejmě vedle Co tam vidíš?, kterýžto filmeček považuji za nejlepší z oněch sedmi... ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto filmu je především v obsazení. Ve filmu hrají samé děti, co si hrají na dospěláky. A když s nimi ke všemu někdo natočí apokalyptický film, tak to zkrátka bude vždycky působit minimálně humorně. Druhý problém je potom jejich často nesrozumitelná výslovnost a třetí inteligence postav. Nicméně, pokud se film odehrává v roce 2018, očekával bych, že chlapci budou mít k dispozici mobilní telefony a ne stará rádia z minulého režimu. U holek bych potom neočekával, že budou po lese běhat s dětským lukem a šípy. Hodnotím především práci, kterou jim to muselo dát. ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Co je na tom špatného? Možná jen věkový průměr herců. Vypadá to jako dětský film. . . ;) Ale jinak celkem fajn. No jednoznačně scénáristu chválím. Chápu, kam mířil a míří. Jako mistr boj. umění ale scény, které měly být "bojové", byly velmi špatně provedeny. Na tom, by se dalo zapracovat :) ()

alexwill 

všechny recenze uživatele

Bohdana osobně znám a naprosto mu fandím, stejně jako celému týmu Goldenview films. Nicméně upřímná recenze je víc než zdvořilá pochvala. I když nejsem fanoušek postapo žánru, bylo mi od začátku jasné že pro tenhle námět je náš kousek republiky jedním z nejlepších. Atmosférická a ponurá, až melancholická atmosféra se dere na povrch, když si představím film jaký by mohl z této myšlenky vzniknout. Proto jsem se na něj dost těšil. Srdce zóny má podle mě zásadní díru - a to scénář. Ano, herci občas neartikulují, je vidět že ani jeden z nich nemá ambice být profesionálním hercem (a pokud ano, zatím se tomu nevěnoval), ale to mi tolik netrhá žíly. Nikdy není výmluvou, že jde o bezrozpočtový amatérský film. Ale pro mě to jde do pozadí, pokud do popředí přijde scénář. A ten mě tady dost potrápil. Chápu, že ambice směřují spíše k tvorbě blockbusteru než artového filmu, ale už úvodní scéna mi přišla naprosto zvláštní. Jakoby bylo třeba ve dvou minutách na sílu říct: "Čau jak se máš, tady je havárie nemožná!" a vzápětí "aha tak asi ne, už je to tu". Nedává mi to prostě smysl. Ve filmu byli i nápady, které oceňuji. Celkově mi přišlo fajn zakomponovat kytaru, přidat ten zpěv, když kempovali a dát tomu ten správnej "feeling". Ale mimo to, jsem si kladl stále jen otázky. Proč ze zóny nemůžou odejít? Proč by nějakou obrovskou zónu kolem elektrárny uzavřeli a nemohli pomoci ani civilistům? Mimo zónu je tedy svět při starém, jen tady se formuje nová společnost? Nemluvě o neuvěřitelných dialozích, hláškách jako z učebnice hollywoodských klišé a detailům jako když Zack nechá zbraň při vstupu do místnosti hned vedle dveří. A to není nějaké hledání detailů, to vás udeří během sledování. Při scénáři, obzvlášť tady při tvorbě menšího "univerza" je třeba klást si otázky. Aby vše zapadalo a příběh měl pravidla, která ho budou držet pospolu. Nicméně konec se špatně hodnotí, protože tady není žádné vyvrcholení příběhových linií. Podle všeho je to přímo psané pro pokračování. Tak tedy snad se druhý díl poučí z chyb jedničky. ()

janespeare 

všechny recenze uživatele

Srdce zóny bych označila jako zatím nejvíce uchopitelný projekt, který Goldenview films zatím natočili. Ano, má spoustu chyb, uteklo spoustu věcí, ale když se vezme v potaz, že to byl bezrozpočtový film, dokázali z toho vytřískat co nejvíce dokázali. V první řade musím zmínit hudbu. Rozhodně je zatím nejlepší ze všech projektů, naprosto ukázkově hudba doplnila příběh a dala mu správný šmrnc, čímž částečně vyvážila ne přímo dobrý scénář. Prostředí a atmosféra filmu byla uvedena dobře, ale pozadí dění už tak propracované nebylo. Naskytla se spousta otázek, které i po zaznění odpovědi kolikrát potrápili hlavu, než vás jejich smysl napadl nebo jste si určité věci propojily. Na tom by asi chtělo trochu zapracovat a věřím, že projekty pak budou zase o krok blíže výraznému zlepšení. Občas mi tam také některé skryté hlášky působili do tak "vážného" žánru až příliš komediálně a bijící do uší, ale na tohle může mít každý svůj názor. Herecké výkony byly chvílemi dost dobré, některé ukázkové, jiné zase dost špatné. Ale jelikož se jedná o pouhé lidi bez hereckého vzdělání, nedá se na to pohlížet jako na totální fiasko, jen by většina herců měla více zapracovat na artikulaci. Občas nebylo ve filmu rozumět a až po několikátém puštění se dalo rozeznat, co vlastně za slova tam mělo být. Nicméně, další věc, na které Goldenview films dobře zamakali a dostalo to správný směr jsou kostýmy! Ano, možná občas někde něco ulítává a systematicky to neladí, ale v každém filmu jsou chyby. A líbí se mi, jak se kluci snažili spousty detailů vychytat (Dopravní značka, masky, staré kožené bundy...). Rozhodně za tenhle film dávám palec nahoru a hodnotím velmi pozitivně. Protože málo kdo by si troufl na takové velké sousto a ještě ho dotáhnout do konce. Dobrá práce, jen tak dál! ()

UncleMorty 

všechny recenze uživatele

Okay, je na čase sem hodil první nezavislý komentář, protože to klukům evidentně vytáhl do startu čirý fandom (za což je nedosuzuju). Hodnocení, které s odřenýma ušima prošlo na tři hvězdy (47%) dávám z jednoduchyho duvodu, oceňuju veškerou tu snahu a patlání s tím. Kdyby se jednalo o nějaký čistě komerční produkt tak to letí do odpadu a ani se nezatěžuju touhle recenzí (a važte si toho, neb se k filmum malokdy vyjadřuju). Vybraná lokalita a hlavní zápletka špatná není, ono obecně v ČR najít něco vhodnějšího na natáčení podobnýho projektu moc není (resp. někam kam vás bez problemu pustí). Co na filmu ale extremně pokulhává jsou dialogy, navíc ve filmu, který aspiruje jen na diváckou účast v ČR a SK je opravdu mimo pojmenovat hlavní postavy anglicky, rvalo to uši při každým vyslovení jména. Sakra kdyby se ten borec jmenoval třeba Tomáš a pro účely filmu se mu říkalo ve filmu "Téčko" tak by to fungovalo asi tisíckrát líp, než dokola slyšet "Zacku", kdy mi při každym vyslovení vyjela vzpomínka na film Fakulta a ne rozhodně na český postapo. Bohužel pro mě jako člověka, ktery sleduje osudy jednotlivých postav tohle byla hodně bolestivá hodina, protože: Dialogy byly z půlky jak mezy roboty, cely film jsem s postavou Zacka a pak nemám tušení co se s ním stalo, film představil asi nejzajímavější postavu v podobě soldier nazziho, kterej aspiroval na nejzajímavějšího záporaka filmu a pak se po něm slehla zem a víc prostoru nedostal, postava Filipa budi dojem, že ji je všechno u zádele a borce ktery mu "zachranil několikrat život" nechá napospas osudu. Jestli to byly záměry na další pokračování netuším, ale bylo to podany hodně nešťastně. Scénář ani nemyslel na postavu Filipova kolegy hned na startu filmu (jak máme teda vědět jak přežil?). Těch děr je prostě moc a je jak pěst na oko. Od kluků, co už něco natočili bych čekal možná trošičku lepší výkon a děj fakt promyslet. Zaslouženě 47% ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k předcházející tvorbě Goldenview Films je tento snímek rapidně lépe technicky i částečně herecky zpracovaný. K ideálu vede ještě dlouhá cesta, ale důležité je, že vidím obrovský posun v kvalitě. ()

Simir.ma 

všechny recenze uživatele

Myslím, že když někdo hodnotí tento film, měl by si nejprve říct, že jde o amatérský film nadšenců, kteří do filmového světa dávají vše. Nelze hodnotit jen samotný výkon některých herců, protože celkově film působí velmi dobře. Samozřejmě, jsou zde nějaké nedostatky, ale ty lze bez jakýchkoliv neduhů přejít, jelikož střih oproti předchozí tvorbě, lze zde hodnotit jako opravdu povedený. Ačkoliv děj lze předpovídat, kdy samotné vyprávění příběhu lehce zavání určitým amatérstvím, hodnotím za pět hvězd, protože Goldenview se netají tím, že se jedná o amatérskou tvorbu. Sám můžu uvést, že znám veškerou tvorbu, která je na internetu ke Goldenview dostupná, kdy tuto skupinu nelze házet mezi nicky, nýbrž mezi opravdové nadšence, kteří dokázali s téměř nulovým rozpočtem zázrak. Za mě tedy pět hvězd. ()

Jan.Podruh 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavý počin, postapo celovečerák prima. je pár věcí, který je třeba trochu dotáhnout, herci by měli být herci, ne jen nadšenci, takže bych doporučoval více herecké průpravy, takhle to nepůsobí dostatečně uvěřitelně, námě docela OK, jen víc logických návaznostá, aby to nepůsobilo tak zmateně, vyústění příjemné a překvapující, ale asi bych použil klasickou koncovku hrdina zabije záporáka, takhle to celé vyplynulo a rozplyzlo se to do ničeho a to si myslím, že je škoda. Nebudu tu psát o technických nedostatcích, které se dají zvládnout a v podstatě se s nimi potýkají všichny z branže, když začínají..takže OK, vypilovat technickou stránku, střih, a herecké projevy a hurá do Varů na fesťáky a posléze pro Oskara, držím palce ()

Wonky87 

všechny recenze uživatele

K tomuto snímku jsem se dostal úplnou náhodou a rozhodně upoutal mojí pozornost natolik, že rozhodně plánuji zhlédnout veškerou tvorbu amatérského studia Goldenview Films a Bohdana Čermáka. Ale o tom až jindy. U filmu mě rozhodně zaujalo odvážné označení “první celovečerní český post apo film”. Nechtělo se mi tomu věřit, ale strýček Google nedokázal toto tvrzení potvrdit ani vyvrátit, alespoň tedy k podzimu 2018. Pokud něco takového v minulosti existovalo, tak opak se zdá pravdou a žádný celovečerní post apo film není dohledatelný. V tom případě tedy klobouk dolů už jen za tento fakt. Kde začít? Rozhodně cítím obrovský potenciál, Srdce Zóny obsahuje v sobě to něco, co se jen tak nevidí ale bohužel s hromadou nedostatků. Omlouvám se za případnou neobjektivitu, jelikož jsem viděl Čermákovo filmy od nejnovějších až po nejstarší, tudíž pravděpodobně opačně než jiní hodnotitelé a tak starší počiny beru opravdu s velkou nadsázkou. Autoři od svých počátků učinili neuvěřitelný pokrok, stále opakují ty samé chyby a měli by provést určitou “rekonstrukci” jak hereckou, tak scénaristickou. Netvrdím, že je to úplně špatné ale vyprávění, struktura potřebuje prostě změnit, překopat nebo se k tomu stavět více precizně. Čermák by měl možná scénář přenechat někomu jinému, případně si o tom něco více nastudovat, vypilovat dialogy, soustředit se na maličkosti a tak dále. Na druhou stranu každý snímek těchto tvůrců mě víceméně bavil od začátku do konce a to se v mé filmové knihovně jen tak nevidí. Lze vidět, že rozpočet nepatřil mezi silné stránky produkce a předpokládám že celá tvorba probíhala “na koleni”. O to větší úcta patří výsledku, protože i přes nedostatky je tu solidní zážitek, který mne rozhodně neurazil, naopak v určitých bodech velice překvapil. Následují herci. Z mé strany bohužel zklamání a minulý snímek “Co tam vidíš (2017)” si vedl tedy v tomto mnohem lépe. Jednak k post apokalyptickému zaměření by se měli tvůrci více poohlížet k dospělejším hercům (ano rozumím rozpočtu ale…), protože kvalitní herci mohou zážitek zvednout do oblak, přece jen co Vás zaujme více - duel dvou mladých, poměrně “zachovalých” frajerů nebo vrásčití, 50letí vousáči? Komentáře zmiňují jen všeobecně herecké výkony, což je škoda, takže já to s prominutím trochu rozeberu. Formánek to celé táhnul od začátku do konce, o tom se snad ani nemusíme bavit. Bláha si taky vedl poměrně slušně, Král také neurazil, byť měl větší potenciál a mohl by na sobě dost zapracovat. Ale Holman - jedna velká katastrofa nezlobte se na mě. Za to režisérovi a dalším velkej palec dolů, upřímně nechápu takovou volbu HLAVNÍ role. Artikulace, výslovnost, k tomu otravná postava, bez kterého by byl celý film znatelně lepší. Už jen po úvodní scéně jsem měl chuť celej film zavřít. Někoho takového do hlavní role už prosím NE. Příběh jinak nebyl špatný, byť nevyužitý ale obsahoval zajímavé zvraty, ať už sniper v luxusní pustině, nebo zrada hlavního charakteru. Akční pasáže tavké velmi povedené, obzvlášť na amatérské úrovni. Lokace mne zaujaly, Karlovarský kraj se opravdu může chlubit “post apo” prostředím. Můj osobní dojem ze Zóny jako takové - velice nevyužitá. Celý zážitek mnoho aspektů dost sráží, ať už se jedná o malý počet herců, jednotvárnou věkovou kategorii, nedostatečně zobrazené například poškození na zdraví, nějaká ta armáda, více civilistů a podobně. Příště by to chtělo zapojit více emocí, divák si v žádném případě nevybuduje osobní pouto k nikomu z hrdinů. Bavíte mě kluci opravdu. Ukazujete světu, že to jde ALE… Ještě Vás čeká dlouhá až krvavá cesta, pokud chcete něco dokázat. Máte co zlepšovat, ne že ne. Mazat med kolem huby nebudu. Chtěl jsem dát 3 hvězdy ale tak dlouhodobá snaha s nulovým rozpočtem, telefonem jako kamerou (vizuál byl více než zajímavý), se zkrátka musí ocenit. Snad Vám bude moje moje recenze aspoň trochu platná narozdíl od komentáře zdejšího drzýho vypatlanýho spratka jménem “Viky98” . Jmenovaný si zde očividně řeší své závistivé komplexy, jelikož má tu drzost takhle veřejně přes klávesnici špinit jednotlivé osoby. Upřímně by mě zajímalo, jestli by takhle ostrej zvládl být i osobně. Kluci - za snahu a nadšení, které takhle intenzivně dokáže vyvolat málokdo. A rozhodně se mě už nezbavíte, těšim se! () (méně) (více)

Reklama

Reklama