Reklama

Reklama

Farmlands

USA / Jihoafrická republika, 2018, 73 min

Recenze (7)

Martin741 

všechny recenze uživatele

zoserte sa, vsetci xenofili a slnieckari ..... teda ja neverim v konspiracne teorie, jeto natruc hodnotenie, aby sa zosrali vsetci propagovatelia multikulti propagandy. Mozno prebieha to v tej JAR a mozno nie ....... odporucujem dokumenty na hejtfry ... ja som kverulant , nemam rad hejtfry, bo hlasaju seksualnu toleranciu : 94 % ()

zette 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech dokumentu, ktery pusobi neskutecne desive. Hlavne pokud jste bily a davate si to do souvislosti s tim, co se deje v Evrope... Kazdy, kdo ma trochu oci otevrene, zhruba tusi, co se deje v JAR... V nasich mediich se o tom ovsem nemluvi. Zde se resi jenom jeden rasismus. Nekdo muze namitat, ze pohled je jednostranny, avsak v tomto pripade jine volby neni. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Lauren Southern je trochu víc než jen obyčejná mluvící hlava. Byť je mi sympatická asi jako plastová bárbína za výlohou hračkářství, jisté schopnosti na poli dokumentární tvorby se jí vytknout nedají. Vybrala si téma, o kterém se tolik nemluví, přesto je mnohem závažnější a bolavější než mnohá narušování tzv. lidských práv v našem státě tolikrát prezentované v našich médiích. Cením si i toho, že si Lauren dala tu práci a popsala i historický vývoj na jihu Afriky. No nic, (ne)těším se na její informace v její další dokumentární tvorbě, předpokládám, že Borderless bude aspoň stejně kvalitní. 85 % ()

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Řešení: Evropa pro bílý a Afrika pro černý. To se mi zdá spravedlivé. Bílí jsou okupanti černé Afriky stejně jako černí okupanti bílé Evropy. ()

Reklama

Reklama