Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovat se po svatbě do sestřenice své ženy může být opravdový problém. Každý ví, že zakázané ovoce chutná nejlépe. Přísloví, o jehož pravdě se přesvědčí i Ethan Frome (Liam Neeson). Krátce po svatbě se svou vzdálenou sestřenicí Zeenou (Joan Allen) si Ethan uvědomí, že se zmítá v nešťastném manželství. Brzy se ale u prahu jeho domu objeví krásná a mladá Mattie Silverová (Patricia Arquette), která vnese do Ethanova života nové světlo... (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

Radyo 

všechny recenze uživatele

V podstatě banální příběh milostného trojúhelníku je tady podán nesmírně procítěně a sugestivně. Film je příjemný i svou "zimní" atmosférou. Doporučuji ke shlédnutí. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Svou melancholickou až depresivní atmosférou se tenhle film liší od žánrově podobných snímků. Izolovanost hlavních hrdinů, stejně jako všudypřítomný sníh a chlad + vhodně zvolená hudba výborně podtrhují beznaděj, bezútěšnost toho tragického příběhu jedné lásky. Nečekejte žádnou akci či slaďoučkou romantiku, pokud však chcete atmosféru jako řemen, skvělé herecké výkony a trochu si pobrečet, "Ethan Frome" je dobrá volba. Já jsem si teda napoprvé pobrečela hodně, ale to jsem měla pár hodin po operaci očí:-). 75% ()

k212 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tento film se opravdu řadí do vyšší kategorie milostných dramat. Liam Neeson odvádí perfektní výkon, nicméně ne zvláště přesahující nad ostatní zúčastněné (dělá to asi jeho civilně příjemný zjev). Film tak působí komplexně a vyváženě, obzvláště velmi zajímavé je zasazení do severského zapádákova, motiv jízdy na saních mi také přijde docela originální (obzvlášť, co se amerických klišé týče tak zřetelně vybočuje). Takže i přestože se jedná o celkem zastrčený a neúspěšný kousek, mě docela padl do noty. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Celý film má veľa náboženských a spoločenských podtónov, keď bojujeme s Ethanom a Mattiem a sledujeme, ako sa zúfalo milujú navzájom, ale každý je bezmocný s tým niečo robiť. 7/10 ()

pjotr76 

všechny recenze uživatele

Perfektní film. Perfektní Neeson. Perfektní kamera. Perfektní scénář. Perfektní exteriéry. ..Well, no body´s perfect;) Velmi doporučuji tomu kdo neviděl. ()

Pompeius 

všechny recenze uživatele

Nesnáším "komorní dramata" o citech. Jenže pak... Kdysi. Náhodou. Mezi přepínáním. A už jsem nepřepnul. Viděl jsem to dodnes jen jednou. Ale pamatuji si to velmi podrobně. Velmi. Krásný film. ()

Reklama

Reklama