Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diana bojuje s rostoucím zájmem o magii a odvrací se od svého čarodějnického dědictví. Události však naberou nečekaný spád, když Peter Knox pošle Satu, aby ji zastrašila. (HBO Europe)

Recenze (5)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme v krasojízdě prvního dílu. Jo, knihu jsem přečetla, takže mohu sledovat. Dostáváme se už trochu hlouběji bez toho, aby scénář vyházel všechny trumfy a prozradil všechna tajemství. Jenom mi přišlo, že jsem u toho musela přemýšlet víc než u knihy, protože to berou trochu z rychlíku. Což způsobil nízký počet epizod, to je mi jasné. Ale na druhou stranu to je vtipné, protože tam je dost věcí, které v knize nejsou. Ale co tam je, se dost drží předlohy. Takže tomu plus :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě pořád za tři hvězdičky, ale mé obavy narůstají. Mám neblahý pocit, že nevyhnutelná romantická dějová linie postupně pohřbí veškeré tajemno i zábavu. Za velké plus považuji to, že se v hlavních rolích zase neprezentují nějací načančaní mlaďoši, takže se mi na Dr. Bishop docela dobře dívá a profesor Clairmont mi zatím taky neleze na nervy. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Mathhew se rozhodne odjet k sobě domů, když pozná, jak moc ho Diana Bishopová přitahuje. Doslova po ní touží, samozřejmě, z hlediska krve, jelikož on sám je velmi starým upírem. S pomocí svého sluhy, Démona, představujícího jeho vlastní svědomí, se vydá na lov, kde zabije jelena. Jenomže poté, co si s kamarádem z dávných časů zahraje šachy, a pochopí, jak moc důležitý je Ashmoleův svazek 782 i sama mladá čarodějnice, rozhodne se zabojovat se svými slabostmi a ženu znovu vypátrat. Na Dianu dopadají stále větší starosti. Poté, co se o ní dozvěděl Peter Nox, stárnoucí muž s nesmírně velikou mocí rozhodnutý vyhladit všechny bytosti jiného než čarodějného druhu, rozhodne se vyrazit přímoza ní, a klidně i násilím z ní vymámit onen důležitý svazek. Blondýna však projeví nejen silnou elementární magii, jež ho vyvede z míry, ale též i tvrdohlavost podobnou její matce. Když zjistí, že i její největší kamarádka se spřáhla s tímto nebezpečným individuem, jedinou spásou ve všem chaosu nachází u Mathhewa. Nejen, že se umí chovat dost galantně, ale též dokáže žertovat na dobu dávno zapomenutou, již zažil. Na konci schůze ji políbí na ruku, čímž vyjádří nejen vděčnost za její přístup k němu, ale i kontrolu nad svým hladem (...). 90 procent, druhý díl ještě o kus lepší než první. ()

Reklama

Reklama