Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diana stráví nějaký čas o samotě ve Francii s Ysabeau, která dělá vše pro to, aby Dianu od vztahu s Matthewem odradila. V Oxfordu Matthew zjistí, že to byly čarodějnice, kdo se vloupal do laboratoře, a konfrontuje Gillian. (HBO Europe)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, už je to tady. Dr. Bishop má štěstí, že se jí během sexuálních hrátek nezrychluje tep, to by se jinak profesor jistě neudržel a seriál by musel předčasně skončit. Je smutné, že měl seriál slušný potenciál, a teď se z něj jistě stane jen další snadno zapomenutelná záležitost. A ta příšerná hudba u milostných scén... Proč? ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacina sa to zial pripodobnovat uz k nizsie spomenutym upirskym paskvilom. Co je skoda. Tiez som na zaciatku mal obavy z podobneho bordelu, avsak prve dve epizdoy take neboli. Uvidime. Ale obcas to uz irituje. Snad to napravi pripadna akcna stranka. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5.díl. Zatímco Matthew Clairmont navštěvuje svoji laboratoř, kde mělo údajně dojít ke vloupání, a poté přepadne dříve velmi blízkou kamarádku Diany, sama čarodějka se od jeho matky dozvídá o upírově dávné minulosti, zejména o první lásce a synovi. Jelikož ji ale nedokáže nic rozhodit, ani temné skutky, jichž se Clairmont dopustil, po jeho příjezdu si slíbí věčnou lásku. Matka jim požehná, a oni sami se poté "lépe poznají". Jenomže nic není jisté. Nox se chystá zaútočit, a to všemi možnými způsoby, a stejně smýšlí i jeho upíří rival. Oba dva mají v úmyslu Dianu unést a po svém vyslechnout. Matthew se z rozbuorů Dianiny krve dozví o něco více o její moci, jež se vymyká všem předpokladům o postupném zániku nadpřirozených druhů. Upírova dávná přítelkyně si nenechá líbit jeho novou dívku a hodlá zakročit. Jenomže dříve tak učinil někdo jiný, někdo, kdo umí létat a kdo ji z hradu Clairmontových unesl vzduchem. 85 procent, opět trochu slabší, ale i tak dost dobrý díl. Vadila mi protaženost příběhu na úkor nízkého obsahu. ()

Reklama

Reklama