Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při velkolepém souboji Juliette zemře a Matthew umírá, což Dianu donutí využít všech svých schopností, aby uzavřela smlouvu s bohyní, která Matthewa zachrání. V Benátkách je Satu předvedena před Kongregaci, aby vysvětlila, proč unesla Dianu. (HBO Europe)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda první sezóny mě přesvědčila o tom, že bych měl všechny následující série raději vynechat. Místo záhad a tajemství se děj opět soustředil na vztah obou hlavních postav, přičemž úvodní pasáž mě fakt otrávila, a ani otevřený závěr jako pozvánka na další řadu mě neoslovil. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8. a poslední díl 1.série. Diana se ocitá v nebezpečné náruči upírky Juliette, ženy, jež se už kdysi dávno stala nástrojem Gerbera k získání Matthewova srdce a tím i celého rodu Clarirmontů. Ačkoliv se ale zpočátku vyvijí pro oba hlavní hrdiny situace velice špatně, a jeden z nich pomalu umírá, vlivem stále více se zdokonalujících schopností druhé, mladé nadané čarodějky, nakonec zlá dívka zemře a rány, jež utržila její lásce, se vlivem "sebeobětování" zahojí. Naštěstí, Matthew ji natolik miluje, až dokáže, kupodivu, svoji nenasytnost a touhu spojenou s posedlostí zkrotit. Bývalá Gerberova loutka ale i přes svoji smrt symbolizuje konec jejich bezpečí, a příchod nových časů, kdy je najde část povstalecké Kongregace vedená již nejen tisíciletým upírem, ale i jeho pomocníkem Peterem Noxem a Satu, jež v sobě konečně probouzí ztracenou moc. Jejich plán se splní, ale pouze částečně. Matthew a čarodějná blondýnka se rozhodnou využít Dianina daru cestování v čase, a vydat se do šestnáctého století. Bohužel, jen jeden z nich se tam dostane, druhý zůstává napospas krutosti současnosti (...). 60 procent. Závěr série dost slabý, jen konec dílu trochu napnul. ()

Reklama

Reklama