Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při velkolepém souboji Juliette zemře a Matthew umírá, což Dianu donutí využít všech svých schopností, aby uzavřela smlouvu s bohyní, která Matthewa zachrání. V Benátkách je Satu předvedena před Kongregaci, aby vysvětlila, proč unesla Dianu. (HBO Europe)

Recenze (4)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8. a poslední díl 1.série. Diana se ocitá v nebezpečné náruči upírky Juliette, ženy, jež se už kdysi dávno stala nástrojem Gerbera k získání Matthewova srdce a tím i celého rodu Clarirmontů. Ačkoliv se ale zpočátku vyvijí pro oba hlavní hrdiny situace velice špatně, a jeden z nich pomalu umírá, vlivem stále více se zdokonalujících schopností druhé, mladé nadané čarodějky, nakonec zlá dívka zemře a rány, jež utržila její lásce, se vlivem "sebeobětování" zahojí. Naštěstí, Matthew ji natolik miluje, až dokáže, kupodivu, svoji nenasytnost a touhu spojenou s posedlostí zkrotit. Bývalá Gerberova loutka ale i přes svoji smrt symbolizuje konec jejich bezpečí, a příchod nových časů, kdy je najde část povstalecké Kongregace vedená již nejen tisíciletým upírem, ale i jeho pomocníkem Peterem Noxem a Satu, jež v sobě konečně probouzí ztracenou moc. Jejich plán se splní, ale pouze částečně. Matthew a čarodějná blondýnka se rozhodnou využít Dianina daru cestování v čase, a vydat se do šestnáctého století. Bohužel, jen jeden z nich se tam dostane, druhý zůstává napospas krutosti současnosti (...). 60 procent. Závěr série dost slabý, jen konec dílu trochu napnul. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda první sezóny mě přesvědčila o tom, že bych měl všechny následující série raději vynechat. Místo záhad a tajemství se děj opět soustředil na vztah obou hlavních postav, přičemž úvodní pasáž mě fakt otrávila, a ani otevřený závěr jako pozvánka na další řadu mě neoslovil. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama