Reklama

Reklama

Čas čarodějnic

(seriál)
  • Velká Británie A Discovery of Witches (více)
Trailer
Velká Británie, (2018–2022), 18 h 1 min (Minutáž: 41–47 min)

Předloha:

Deborah Harkness (kniha)

Hudba:

Rob Lane

Hrají:

Matthew Goode, Teresa Palmer, Owen Teale, Malin Buska, Julian Kostov, Alex Kingston, Valarie Pettiford, Sorcha Cusack, Lindsay Duncan, Edward Bluemel (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Seriál vychází z knižního bestselleru od Deborah Harknessové a je milostným příběhem odehrávajícím se na pozadí oxfordského akademického světa. Je to ovšem svět, kde hrstka čarodějnic, upírů a démonů žije a pracuje mezi lidmi, na první pohled skrytá lidským pohledům. Historička a čarodějnice Diana Bishopová objeví v jedné z oxfordských knihoven rukopis, který ji vtáhne do víru nebezpečné záhady a zkříží její cesty s tajemným genetikem Matthewem Clairmontem (Matthew Goode). Ten má také jedno temné rodinné tajemství - je to upír. Diana a Matthew se vydávají na cestu, která má pomoci pochopit tajemství starodávného rukopisu. Postupně se vyvíjí i jejich vztah a události hrozivě poodkrývají, že mezi čarodějnicemi, upíry, démony a lidmi existuje od pradávna jen velmi křehký mír. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele ARI50 k tomuto seriálu (1)

Čas čarodějnic (2018) 

Rozhodně si to zaslouží delší rozebrání příběhu a ne takovou rychlou krátkou akci, co se týče kouzelných efektu tak jich bylo málo kdyby každý díl začal jako poslední byla by to bomba, ohnivý luk plný hněvu v podání krásné Palmer byl dokonalý. Příběh jak už každý zná všemi možnými způsoby je zajímavý ale málo rozebraný na první sérii, takže jeto průměrný jednoduchý seriál, s upíry a démony a čarodějky prostě v pohodě. Doufám že se dočkám zbytku a že další série mě překvapí. ()

Reklama

Reklama