Reklama

Reklama

10 největších tajemství a záhad

(seriál)
  • USA Top 10: Secrets and Mysteries
Velká Británie / USA / Česko, 2016, 26x26 min

Obsahy(1)

Seriál 10 největších tajemství a záhad odhaluje svět tajemna a záhad napříč časem i kontinenty. Podíváme se na všechno, co vědci nebyli dosud schopni přesvědčivě vysvětlit. Prozkoumáme fenomén mimozemských únosů, blízkých setkání třetího druhu, kruhů v obilí, existenci tajuplné vojenské základny Area 51, podivných artefaktů a UFO. Navštívíme dávná i nedávná legendární stvoření, jako jsou vlkodlaci, upíři, andělé, čupakabra, Bigfoot nebo příšera z jezera Loch Ness. Posvítíme si na nadpřirozené schopnosti, včetně nadlidské síly, výdrže a telepatie. Nevyhneme se ani starověkým mega stavbám, záhadám dávných civilzací nebo tajným kultům a řádům, které možná řídí celý svět. To vše v seriálu 10 největších tajemství a záhad. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

První díl přináší pro mě některé chronicky známé věci jako kruhy v plodinách, tzv. blízká setkání, tzv. oblast 51 (UFO), zmizení pěti bombardérú v tzv. Bermudském trojúhelníku, vidění Andělů, Yetti, vlkodlaci jako lidé trpící klinickou likanktropií , krakatice (je v knížce- bestselleru od Danikena Vzpomínky na budoucnost) a také méně známé věci jako tzv. mechanismus z Antikritéry nebo stejná stopa nalezená na zemi jako byla od prvního astronauta na měsíci. Další díl se věnuje třeba Ayahuasce nebo čínské medicíně. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé témy, niektoré príbehy mimo misu, ale nie je ich veľa. Väčšinou ide naozaj o záhady a vzhľadom na rok výroby je pár z nich už aj vyriešených. Progresívci by ale samozrejme všetko označili za hoax. ()

Reklama

Reklama