Reklama

Reklama

Orion

(studentský film)
Krátkometrážní / Psychologický / Sci-Fi
Česko, 2018, 9 min

Obsahy(1)

V čase, keď sa Martin vyrovnáva so stratou milovanej ženy, sa na prahu jeho dverí objaví neznáma zásielka, ktorá zmení jeho život. (Filmový festival Fakulty informatiky Masarykovy univerzity)

Recenze (3)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Po filmařské stránce je to dost dobré, škoda jen, že po té obsahové to kulhá. Dalo se to vymyslet líp a rozhodně mohlo být vysvětleno, proč mu ten psací stroj museli sebrat. Mohla na tom být postavena myšlenka nebo aspoň zajímavá pointa, ale takhle to bylo trošku odfláknuté. Ještě mi vadily nepřesvědčivé herecké výkony a psychologický ten film fakt není. Ale jinak dobrá práce a režisér v sobě nějaký talent či um má. 3* ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

Třeba chváliti.¬         Já si zase musím šťouchnout do nebohýho nějakýho študentíka. Nestojí to za moc, a herecké nedostatky i nedostatky (chcete-li: omšelost) scénáře působí na kvalitu dílka jako pětitunka na zralé jablko. Lidé přisírající v dobré víře nějakému tomu študentíkovi nebo amatérovi jim sice narovnávají sebevědomí, ale co je takhle narovnané sebevědomí proti opravdovému, sám za sebe vybojovanému? Hovnem. Stejným, jako jsou pochvaly a hodnocení oněch přisíračů.¬                 Nelze vyloučiti, že za nějaký ten pátek bude z pana Kelemeše třeba druhý Hřebejk. Což ovšem, v mém zorném úhlu pohledu, není žádná velká pochvala. ()

Reklama

Reklama