Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinář Petr Zoncna se probouzí uprostřed tajemného lesa, kde musí čelit nebezpečí v podobě děsivého monstra. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (17)

angel74 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina! To se snad ani jinými slovy nedá vyjádřit. Pokud opravdu tenhle snímek získal v soutěži „48 hour film projekt Brno” tři ocenění, tak by mě zajímalo, jaká byla kvalita filmů, kterými se porota musela ke svému verdiktu prokousat. Každopádně mají tvůrci zaděláno na „hvězdnou kariéru”, jestli budou pokračovat v podobném duchu dál. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Amatérský kraťas o tom, jak dva týpky v lese zabije banán. Pochopitelně je to strašná blbost, jejíž tvůrce ospravedlňuje jen to, že ji natočili coby soutěžní film během 48 hodinového limitu podle předem neznámého a náhodně vylosovaného zadání. V rámci možností rozhodně dobrá práce, mimo kontext ale nekoukatelné. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Beru na vědomí všechno to okolo, co museli tvůrci podstoupit dřív, než natočili tento krátkometrážní kousek. Soutěž, 48 hodin a zadané téma, na které neměli čas se dopředu připravit. Záběry kamery na začátku jsou solidní a příjemně navnadili, jenže horší už to bylo s příchodem vražedného banánu a trhavé/rozmazané kamery. To už tak dobré rozhodně nebylo, stejně jako výkon hlavního aktéra při souboji. I tak to však rozhodně nepatří k odpadům naší tvorby, jen k tomu průměru taky ne…40% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Minutu a půl jsem se fakt trochu bál, pak už ale jen nevěřícně koulel očima. Za 48 hodin tvorby nicméně slušnej výkon. ()

Zajímavosti (3)

  • Film vznikl kompletně včetně scénáře, veškerých příprav, samotného natáčení a postprodukce za pouhých 48 hodin v rámci filmové soutěže „48 Hour film projekt Brno“, kde si tvůrci vylosovali následující zadání: žánr – horror, postava – novinář Petr Zoncna, proprieta – banán, věta – Kritika není negace. (Jindra_MUP)

Reklama

Reklama