Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinář Petr Zoncna se probouzí uprostřed tajemného lesa, kde musí čelit nebezpečí v podobě děsivého monstra. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (17)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Beru na vědomí všechno to okolo, co museli tvůrci podstoupit dřív, než natočili tento krátkometrážní kousek. Soutěž, 48 hodin a zadané téma, na které neměli čas se dopředu připravit. Záběry kamery na začátku jsou solidní a příjemně navnadili, jenže horší už to bylo s příchodem vražedného banánu a trhavé/rozmazané kamery. To už tak dobré rozhodně nebylo, stejně jako výkon hlavního aktéra při souboji. I tak to však rozhodně nepatří k odpadům naší tvorby, jen k tomu průměru taky ne…40% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Minutu a půl jsem se fakt trochu bál, pak už ale jen nevěřícně koulel očima. Za 48 hodin tvorby nicméně slušnej výkon. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Amatérský kraťas o tom, jak dva týpky v lese zabije banán. Pochopitelně je to strašná blbost, jejíž tvůrce ospravedlňuje jen to, že ji natočili coby soutěžní film během 48 hodinového limitu podle předem neznámého a náhodně vylosovaného zadání. V rámci možností rozhodně dobrá práce, mimo kontext ale nekoukatelné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ide o suchú odpoveď na vynikajúci portugalský kraťas BANANA MOTHERFUCKER z roku 2011? Ak áno, tak sa teda niet čím chváliť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skvělá kvalita obrazu, celkem příjemně mrazivě zvládnutý začátek, výborné trikově, jen je to dějově slabší a příliš zřejmé. ()

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější je název. Zbytek bohužel není tak trapný, aby to bylo vtipné. A horor to není ani trochu. ()

angel74 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina! To se snad ani jinými slovy nedá vyjádřit. Pokud opravdu tenhle snímek získal v soutěži „48 hour film projekt Brno” tři ocenění, tak by mě zajímalo, jaká byla kvalita filmů, kterými se porota musela ke svému verdiktu prokousat. Každopádně mají tvůrci zaděláno na „hvězdnou kariéru”, jestli budou pokračovat v podobném duchu dál. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jak trailer k filmu by to šlo. Ale jako film samotný bohužel ne. Za pět minut se toho bohužel nestihne mnoho rozehrát. Každopádně masky byly výborné. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, proč je to komedie, když je to uváděné jako horor? Neskutečně předronováno. Když tam běží záběr z fotoaparátu, tak i se zvukem automatického ostření. Horší než to, že to nesplňuje kritérium hororu, je to, že ani jako komedie to není vtipné. Jen trapné. ()

Salvator odpad!

všechny recenze uživatele

Každá závěrečná práce studentů střední školy filmové tvorby převálcuje tenhle zoufalý pokus o něco. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k podmínkám vypadá začátek velmi solidně. Pak přijde žlutá vraždící bestie... a je zle, i po filmové stránce. Ale dobře, vzhledem k podmínkám je nutno přimhouřit obě oči. Mohlo to dopadnout podstatně hůř. ()

Reklama

Reklama