Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Anime zasazené do netradičního školního prostředí, kde vedle sebe studují lidé a titáni. Seriál pracuje s původními postavami z oblíbeného Shingeki no kyojin (2013) a tedy se opět setkáme s hrdinou Erenem a jeho nejlepšími přáteli Arminem a Mikasou, i když tentokrát v trochu jiném prostředí. Seriál také používá spoustu odkazů na známé scény z původního Shingeki no kyojin, které nám však představuje v novém, zábavném světle...
Eren a Mikasa nastupují jako noví studenti na „Attack junior high school". Cestou do školy se díky sérii nešťastných náhod setkávají s některými svými novými spolužáky a díky další náhodě omylem skončí v křídle, kde studují titáni. Již zde se začíná formovat Erenova nenávist proti titánům, která ještě vygraduje, když jim titáni o přestávce seberou a snědí svačiny... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (6)

TheDarKnig

všechny recenze uživatele

Nu, první díl se snaží jak jen to jde těžit ze všech memes a internetových vtipů nebo i náznaků vztahů apod. v původním anime, ale působí to docela násilně a navíc, funguje tak 1 vtip z deseti. A když je nejzábavnější moment Sasha s jídlem, přičemž to je ale stále slabší než původně, je to docela špatné. Závěr dílu o kousek zlepšil první dojem, ale ne o moc. Asi vynechám. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na mě zdejší humor občas docela zabral. Nejlepší je asi Sasha, ale mám docela rád i Mikasu, což je oproti originálu docela dobrý posun. Takže i když jsem tomu původně vůbec nevěřil, tak protože jsem se občas i bavil, tak u mě mírný nadprůměr. 6/10 ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

To je tak když vezmete všechny klasické školské klišé z anime a zasadíte je do brutálního světa titánů. No výsledek je samozřejmě strašná blbost a sebe-parodie, ale musím se přiznat, že občas jsem se docela nasmála a taky to snad zkrátí čekání na další řadu (/další chapter mangy). A když už jsme u toho tak foreshadowing dýchá z každé scény (obzvlášť epizody číslo 8 a 9 jsou místy fakt až spoileroidní). 6/10 ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že mne to bavilo. Vzhledem k tomu, že v původním seriálu není na vtípky místo, tak je super vidět nějakou propracovanou parodii. Některé díly byly slabší, to ano, ale vyskytly se i dobré díly. Pěkné zpestření dne. Potěší i stejní dabéři a stejný soundtrack jako v původním seriálu. Bylo to vtipné, to nemohu popřít. Plus, Annie je v té minisukínce tak roztomilá. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Parodie na Shingeki no kyojin mě velice baví. Hodně věcí je zde vyhnáno ad absurdum, takže to pro někoho může být moc, ale já se už u prvního dílu hodně zasmál. Jak je psáno v popisu objevují se postavy z originálu a vypadá, že jsou svých chováním věrni předloze. Sice jsou některé situace předvídatelné, ale zatím mě to baví a to je nejdůležitější. Opening je inspirován původním a je i stejně dobrý. Hodnocení: 60/100. ()

Reklama

Reklama