Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajná výzkumná laboratoř, ve které probíhá výzkum pro větší dobro. A o zisk samozřejmě vůbec nejde. Je dokonale zabezpečená a nic se nemůže stát. Až na to, že stane. Obchodník Steven Hagen a jeho asistentka Bridget jsou na prohlídce výzkumného zařízení provozovaného Dr. Marisou Martinelli, ve kterém ona a skupina vědců naklonovali dinosaury a plánují je použít pro výzkum nemocí a případně transplataci orgánů, kvůli které je dinosaurům podávána lidská DNA. Jenže když jeden z dinosaurů uteče, čeká hrdiny filmu pořádný adrenalin. A taky spousta řevu, běhání, krve a utržených končetin. Všichni rozhodně živí nevyváznou. (TV Prima)

(více)

Recenze (17)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vše co si představíte pod filmem s názvem Jurská vzpoura. Video céčko, kde je vše špatně a 1* dávám z toho důvodu, že byl film dělán s určitou láskou k filmu ale bohužel bez talentu a bez prostředků. CGI je překvapivě snesitelné, přestože je mizerné a laciné. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak človek si myslel, že na tie dinosaury platí jedine meteorit a ono nie. Stačí aj vŕtačka. Pardon, dve vŕtačky, každá do jednej ruky. Jednorukí stále musia čakať na ten meteorit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Všem je asi jasné, že když nějaký film pochází z distribuce společnosti Asylum, nemůže očekávat kousek nominovaný na Oscara. S tím je potřeba do toho jít a potom se nedivit, že se díval na céčkový brak. Oni ani nic jiného netočí (čest těm pár světlým výjimkám), ale většina jejich filmů jsou prostě paskvily, s debilním scénářem, otřesnými triky, stupidními postavami a bizarními situacemi či tvory. Tento se od nich až tolik neliší, ovšem je potřeba říci, že vyložená katastrofa to rozhodně není. Já zázraky nečekal, takže zklamán určitě neodcházím. Protože od Asylum už toho mám nakoukáno opravdu dost, dovolím si tvrdit, že Triassic World rozhodně nepatří mezi to nejhorší, co tato společnost vytvořila.   Poněkud vtipné mi přišlo už jen to, jak zde pojmenovali svůj druh dinosaurů (Gojirasaurus). Že by pocta? Stejně tak si nešlo nevšimnout několika obšlehnutých scén z Jurského světa a jeho pokračování. Navíc samotní prehistoričtí predátoři nevypadali zas až tak hrozně. Čekal jsem mnohem horší digitální patos – tihle byli ještě vcelku roztomilí. Dokonce se tu dočkáme i pár momentů, ve kterých se na scénu dostavila sama paní atmosféra (samozřejmě bez napětí), mrtvých tu bylo taky dost – umělou krví se rozhodně nešetřilo. Jasně většina postav byla nesympatická, chovaly se debilně – no ta jejich šéfka byla přímo odporná (Hayley J Williams vážně není můj typ)…30% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Už v úvodu jde poznat a vědět že herci to totálně hrají špatně a nakonec kopírování našlapaného juského světa bylo moc, snaží se film sice trikově být dobrým a krví nešetři a většinou hraje na kameru přesto je to slabý a ničím nezajímavý pokus bohužel. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V laboratorním komplexu pěstují dinosaury coby dárce lidských orgánů a jednoho z ještěrů to prostě přestane bavit. Už to je samo o sobě tak roztomile debilní, že mi bylo hned na začátku jasné, že to odpadu nehodím. Kor když se přidali herci, kteří jsou ukázkově prkenní. Rozesmálo i několik momentů okopírovaných z Jurského parku. Naopak na Asylum to mělo celkem solidní animaci a potěší nedigitální krev. A překvapil i spád, takže přestože se na obrazovce odehrávají nebetyčné hovadiny, je se pořád na co dívat. Jedna z těch lepších asylumáckých záležitostí. 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, že od snímku „Triassic World“ není možné čekat, že by to bylo něco skvělého, že by to bylo něco velkého, skvělá podívaná. Je to podívaná celkem obyčejná, bohužel si tvůrci nedali záležet na ničem. A scény, kde se jen kecá, vás prostě brzy přestanou bavit. Ve snímku s takovým názvem chcete dinosaury, ale ty skoro nedostanete. A jejich interakce s lidmi je logicky celkem špatná. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Najväčším plusom filmu bolo asi to, že nemal prehnane dlhý a zbytočný úvod a hneď nás vtiahol do akcie...no akcie a no vtiahol. Stupídna pointa o chovaní dinosaurov k transplantácii orgánov do ľudských tiel, fádne prostredie pravdepodobne bývalej či budúcej nemocnice, keď rozpočet filmu nestačil ani k tomu, aby pri záverečnej scéne odstavili na hlavnom ťahu dopravu a tak sa pri vrcholnej scéne filmu v pozadí za dverami pozeráme na prechádzajúce autá v stráženom objekte. Ťažko povedať čo je na filme najhoršie, avšak dokázal som ho dopozerať a preto 1*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V parku Triassic chovají zhruba 6 dinosaurů, aby v nich pěstovaly orgány pro lidské transplantace. Aby ty dinosaury vylepšily a nemusely čekat tak tam cpou do nich jakési sračky a jedy a dělají je lepšími pro výzkum. Jednoho dne jeden unikne a oni tam zůstanou uvěznění. Z těch asylumovek průměrný počin (nepatřím mezi ty co si musí honit něco na tom, že vidím Asylum dávám odpad a dělám si na tom dobře jako uživatelka Asia Power u filmu He´s Out There), který je koukatelný. Plusy jsou ty, že se to hned ze začátku rozjede a nějak zde není moc vaty, docela slušné gore a vzhled dinosaurů není z nejhorších (když to porovnáte třeba s těmi v Raptor Island) mínusy jsou naopak v tom, že to nedává moc smysl (cca 6 dinosaurů a ochranka v počtu zhruba 5 lidí zabezpečení zpočívá v tom, že jich tam zavřou a nemůžou se dostat ven a pustí do nich plyn). P.s. 1 zásadní chyba ve filmu je zde řečeno, že mají policisté zabezpečit prostor kdyby náhodou ti dinosauři utekly ven a na konci si jde normálně všimnout , že tím prostorem projíždějí auta (a policejní to nejsou ani omylem) P.s.2 Nevím jestli my to uniklo nebo ne, ale co se stalo vůbec s tím doktorem co zabil toho dinosaura tou vrtačkou nějak sem nepostřehl, že umřel ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

The Asylum si zase myslí, že vyprodukovala nějakou originalitu, ale přitom je to skoro nekoukatelná ztráta času. Dávám 10% ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Filmoví tvůrci se pokusili navázat na veleúspěšnou sérii filmů započatou Jurským parkem, ale vůbec se jim to nepovedlo. Scénář je ubohý, animace žalostná, omezený rozpočet je patrný na první pohled. Extrémně nízké hodnocení filmu o něčem vypovídá a komentáře uživatelů to jen podtrhují. Věděl jsem tudíž, do čeho jdu. Hned na začátku filmu se objevuje drobná černovlasá holka s kroužkem v nose. Vypadá jako typické žrádlo pro dinosaura. Předpokládal jsem, že bude sežrána jako první. Vydala by tak na dvě sousta a její nosní kroužek, který by uvíznul dravci mezi zuby, by zvíře znechuceně vyplivlo. Aspoň kdybych psal scénář já, tak by to takhle bylo. Namísto toho... Ale nebudu víc prozrazovat, aby diváci nepřišli o překvapení a mohli žasnout, jak se dá zmršit námět, z nějž by při troše invence mohl vzniknout průměrný nebo i dobrý film. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě tenhle asylácký mockbuster trochu vylekal, protože nešel cestou přiznané bláznivé komediálnosti, a to pak dost často bývá v podání toho notoricky známého studia nuda, ale nakonec dost příjemné překvapení. Název parazituje na aktuálním Jurském světě, ale kromě něj se zde hutně vykrádá i původní Park a celkově i myšlenky Jurassic franšízy jako takové. Ze všeho nejvíc mi ale Triassic World svou slasherovou stylizací, krvavostí a neodolatelně pavědecky uletěnou zápletkou připomněl kultovního Wynorského Carnosaura. Jinými slovy - je to blbost, ani ne moc kvalitně natočená, ale nenudí a umí tu více, tu méně pohladit duši fanouška pokleslosti a campu. Navíc dost prospívá zasazení do uzavřeného prostoru, kde se může chaoticky přebíhat z místnosti do místnosti, nabalovat čím dál větší bizarnosti na už tak dost absurdní námět a obecně tlačit do pokusu o scénář kraviny, aniž by se to vysloveně rozplizlo do utahané zdlouhavosti. A navíc - konečně se taky někdo vykašlal na raptory a t-rexe, a použil nějaký neokoukaný druh dinosaura, kor ještě s tak ultracool vědeckým jménem! :D (co na tom, že ten Gojirasaurus nakonec vypadá jako úplně obyčejný masožravý ještěr, no...a že žádný jiný druh se neobjeví) Jo, tohle je slušná zábava, pokud tomuto jejímu typu holdujete. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to s největší pravděpodobností bude klasická odpadová záležitost, takže jsem doufal, že když už nic, tak že se alespoň trošičku pobavím. Nakonec se z toho vyklubala nevtipná, vážná adaptace Jurského parku, nebo možná lépe řečeno variace na něj, pochopitelně v extrémně nízkorozpočtovém provedení, takže zde máme nesympatické herce, špatně zahrané a napsané postavy, příběh, který nedává pražádný smysl, nudí, absolutně nemá čím zaujmout, kdy i ta necelá hodina a půl se zdá jako věčnost. Abych filmu ale úplně nekřivdil, tak dinosauři většinou nepůsobí, jako by je vytvořily děti v malování, což je u tohoto typu filmu hotový zázrak. Každopádně mimo tento aspekt, který film jako celek v žádném případě nespasí, je to víceméně standardní zástupce svého žánru. Nemám co hodnotit. 0/10. ()

HERGImanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Co víc čekat od Asylum, že? Studio The Asylum nás vždy zásobovalo kvalitním odpadem. Jejich koncept filmů funguje tak, že vezmou nějaký slavný a výdělečný film, kterým se inspirují. Poté si poupraví název a natočí vlastní verzi. Když jsem si přečetl názve Triassic World, věděl jsem, že tohle bude stát za to. Proto jsem si ještě před filmem připravil papír na poznámky, abych si ty největší zhovadilosti poznamenal. Poznámky jsem si ale vydržel dělat pouze půl hodiny, pak jsem už jen zíral a vypadal jako po mrtvici. Ale koukneme se alespoň na to, co jsem byl ještě schopný si poznamenat. Hned na začátku vás zaujmou herecké výkony, které jen tak někde neuvidíte. Děti v mateřské školce by to zahrály lépe. Také zde vidíme pro studio typickou práci s kamerou. Jen ať se co nejvíce klepe, divák pak nepozná, jak špatné efekty jsou. Omyl, pozná. Nic ale nemá na to, když vám vlastně paní doktorka vysvětlí, že dinosaury chtějí využívat v oblasti medicíny a dá se říct, že v nich pěstují orgány, které pak mohou transplantovat lidem. Ano, čtete dobře. A v této budově s obrovským projektem pracuje se vším všudy tak deset lidí. Navíc nikdo z nich neumí používat moderní technologie, jako jsou mobily, ba ani mozek, který jim byl asi vyjmut při jednom z vědeckých experimentů, nebo fakt nevím, Občas také zaslechnete tak zvláštní hudbu, že si připadáte jako na nějakém tripu. Jinde je ale zase snesitelná, takže tu bych označil jako nejlepší část filmu. A samozřejmě tu nesmí chybět kvalitní akční scény, ve kterých naše postavy, ze kterých mimochodem ani jedna není sympatická, bojují s dinosaury. Nejvíce mě zaujala ta, kde člen ochranky začne v zápalu boje mlátit hlavou o zeď. Asi ho rozbolela z toho scénáře. Jo a taky zde mají skvělý bezpečnostní systém, protože pokud dinosaura neuloví do dvou hodin, spustí se kód 4, který do celé budovy vypustí plyn. Tady nějak se dostavila ta mrtvice. Probrala mě až smrt jednoho dinosaura. Ve firmě je ochranka, která není schopná tuto rychlou a geniální bestii sundat. Ale pak jeden vědec podnikne yolo akci a se dvěma vrtačkami v ruce dinosaura skolí. Je toho tolik, že bych o tom snad mohl napsat diplomovou práci. Zkrátka pokud se chcete pobavit nad tím, jak je nějaký film neuvěřitelně absurdní a stupidní, tohle je skvělá volba. ()

Kennedy_R odpad!

všechny recenze uživatele

Proč do těchto kravin nevezmou alespoň trochu hrající herce a ne takovou bandu neumětelů. A scénář mohl být trochu logický, aby zde byl nějaký smysl v ději. Ani hvězdičku nedám. Není za co. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum už vyprodukovalo príbehom oveľa horšie záležitosti, ale výsledok je opäť rovnaký... sa mi dvíha žalúdok a točí hlava z týchto primitívnych filmov, herci sú katastrofa a miestami mi prechádzajú slzy do rehotu. ()

Reklama

Reklama