Reklama

Reklama

Takový byl týden Jaromíra Soukupa

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2018, 80 min

Účinkují:

Jaromír Soukup

Obsahy(1)

Nenechte si ujít sestřih nejzajímavějších momentů ze všech pořadů generálního ředitele Jaromíra Soukupa. Nejostrejší výměny politických názorů z Duelu a Arény, nejdůležitější momenty z rozhovoru s prezidentem, neskutečné praktiky českých privilegovaných miliardářů z Kauz a to nejlepší, co týden dal z pondělního a pátečního formátu Týden podle Jaromíra Soukupa. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už viac krát som natrafil pri znudenom prepínaní televíznych programov na reláciu "Takový byl týden Jaromíra Soukupa", ktorá sa pravideľne objavuje na obrazovke českej televízie Barrandov. Vždy som sa pri nej pristavil a započúval do nekonvenčných názorov, ktoré v nej prezentuje generálny riaditeľ Jaromír Soukup. V mnohom s ním do bodky súhlasím. Prekvapuje ma, že našiel odvahu takto verejne hlásať myšlienky, ktorým sa zapredaný mainstream zarputilo vyhýba. Hovorí pravdu, ktorej sa liberálni fašisti desia. Pán Soukup má moje sympatie. Bratia Česi, mali by ste ho pozorne počúvať. *** ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Pana generálního ředitele Soukupa mám ráda jako moderátora i jako konferenciéra. Jeho pořady mají vždy úroveň, jsou vtipné a přinášejí důležité informace. Proto si nenechám ujít ani sestřih toho nejlepšího z TV Barrandov za uplynulý týden. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Pořady Jaromíra Soukupa na TV Barrandov jsou fenoménem, který mohl vzniknout jen díky informačnímu monopolu uvědomělých pokrokových médií, která nás pravidelně informují o našem smělém vykračování ke skvělým socialistickým a multikulturním eurozítřkům a chrání nás před nežádoucími opozičními názory všemožných revanšistů a nepřátel socialismu. Pan Soukup je moderátor, jehož výkony jsou značným bizárem, leč víte, jak je to s informacemi a názory. Jsou jako jíl. A když je někdo sevře do ruky, aby se nedostaly ven, cestu si mezi prsty najdou. Zde si našly cestu skrz Barrandov a mně nezbývá, než tento informační kanál ocenit. ()

pold 

všechny recenze uživatele

Jak chcete z toho nejlepšího vybrat to ještě nelepšejší? Nejlepšejšejší z nejlepšejšího? Že to nejde? Nejde. Ale Jaromír Soukup i tohle dokázal! Více cedulí, více kolaborantů, více ehkání a uhmkání, Jaromír Soukup forevr! ()

Reklama

Reklama