Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Soya Kuroi si žije klasický a poklidný život středoškolského studenta. Od svých vrstevníků se však liší tím, že si ze své minulosti nic nepamatuje a jeho spolubydlícími jsou holčička jménem Ginko a stvoření podobné kočce, kterému Soya říká Sensei (Mistr). Jednoho dne však na jeho město zaútočí záhadná zbraň, proti které vyráží do boje sedm místních hrdinů. V tuto chvíli mu Ginko prozradí, že mu bylo předurčeno bojovat. Nicméně nikoliv se záhadnými zbraněmi, nýbrž s oněmi hrdiny. (Hellierer)

(více)

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

MŇAU "No minimálně jsem viděl něco hodně originálního."- říká Sensei. MŇAU "Svým způsobem to ale má také určité kouzlo." - říká Sensei MŇAU " Příběh je taky docela prazvláštní." - říká Sensei MŇAU "Taková protiválečná agitka." - říká Sensei MŇAU MŇAU "Každý by měl především odpustit, zapomenout na hněv a hlavně nejíst maso!" - doporučuje Sensei MŇAU "I ta 3D animace mecha byla taková zajímavá." - říká Sensei HAF "Ale mě se to všechno docela líbilo." - říká Generalissimo MŇAU "Až na toho draka, ten byl divnej" - říká Sensei ------- 6 MŇAU z 10 HAF ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

[Fist Impressions 1EP] Very very mňau confused. Dejte tomu člověku maso! Vezmeme středoškoláky, mecha, mystérii, vtip, divnost, trapné hlášky, love story a scény nedávající smysl a všechno smícháme do jednoho splácance... A ke konci episody absolutně netušíte, co se tam stalo. A ani netušíte, jestli v dobrém, nebo špatném. Give that man a steak! ?? % ()

Reklama

Reklama