Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život človeka, ktorý musí vraždiť len preto, aby prežil, je náročný. To je jednou z mála vecí, ktoré sa Drew (Bill Oberst Jr.) za dlhé roky strávené v telách svojich obetí naučil. Všetko sa ale mení vo chvíli, keď stretne ženu svojich snov a odhodlá sa zmeniť svoj život. To nebude vôbec jednoduché, keďže jeho zdravotný stav je stále horší a potrebuje zabíjať ďalšie obete aby prežil. (Marceloo)

(více)

Recenze (23)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„I don’t know if I even consider myself a person..“ Sympatická, lehce zlomyslná love story zasazená do creepy rámu. Příznačně ve vánočním čase dohání stále rychleji hnijícího skin-walkera jeho sobecká posedlost; cronenbergovský závěr pak přináší ten nejkrutější trest. Vyklube se motýl, kterého až do konce života bude sžírat pocit viny a promarněnosti.. Není to bezchybné, ale (indie) horor s nápadem a dá se říct i myšlenkou, je vzácná komodita.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nejsem si zcela jist, jestli by se k tomuhle mělo přistupovat jako k hororu. Jasně, žánrové prvky jsou neoddiskutovatelné, ale ústředním motivem není ono drastické převtělování, ale vztah hlavního hrdiny k dívce svých snů. A navázat s ní milostý poměr jde dost blbě, když jste každou chvíli v kůži někoho jiného. Každopádně mě se to líbilo. Je sice občas znát, že režisér nemá dialogy tak úplně v malíku, ale vzhledem k tomu, co má za sebou, se s nimi popasoval celkem slušně. Navíc se vydařil konec. Povedlo se i obsazení. Herci a herečky střídající se v rolích hlavního hrdiny mi seděli všichni a sympatická byla i jeho vyvolená. Je sice fakt, že někdo zkušenější by si s tím asi poradil lépe, ale rozhodně se nedá říct, že by se v McConnellově podání jednalo o promrhanou příležitost. 70% ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Život človeka, ktorý musí vraždiť len preto, aby prežil, je náročný. To je jednou z mála vecí, ktoré sa Drew (Bill Oberst Jr.) za dlhé roky strávené v telách svojich obetí naučil. Všetko sa ale mení vo chvíli, keď stretne ženu svojich snov a odhodlá sa zmeniť svoj život. To nebude vôbec jednoduché, keďže jeho zdravotný stav je stále horší a potrebuje zabíjať ďalšie obete aby prežil. - Od spojenia Uncork'd Entertainment a Bill Oberst Jr. som vela nečakal, ale zostal som príjemne prekvapený. Pán Bill našťastie vo filme nehrá, len má na starosti vnútorný hlas hlavného hrdinu. Ten je shapeshifterom a práve vďaka tomuto faktoru ide o velmi osobitý námet, ktorý som v horore ešte nevidel. Každých pár minút totiž hlavný hrdina dostáva inú podobu, a tú samozrejme nedokáže získať príjemnou a legálnou cestou. Prekvapili aj poctivo spracované masky, dynamický priebeh a celkovo to celé dokáže u diváka, alebo teda aspoň u mňa, vyvolať zvláštne pocity, ktoré ešte umocní záverečná sekvencia, ktorá ponúkne zaujímavé otázky týkajúce sa existencie. Aj vďaka vhodne zvolenej stopáži ide o podarený horor, ktorý jednoznačne nebude vyhovovať každému, ale mne sa dosť páčil. + Bill Oberst Jr. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jo, ten film má pár nedostatků. Třeba by mě zajímalo, co má být jako tak spešl na té banální slepičce Julii, že ji onen těloměnec miluje spoustu let napříč všemi svými těly. Nebo ta přílišná orientace na vztahovou, dialogovou rovinu filmu a ne na tu, která by pokleslé diváctvo zajímala nejvíc, tedy na naturalistické detaily vražd, zahlazování stop a hnilobného tělesného rozkladu... Ba ne, trochu žertuju, je to zatraceně povedený a nápaditý kousek a na Julii je přece spešl ta její úžasná schopnost lásky, jak vyjde najevo ke konci... Každopádně i když vím, že by se takovýhle extraligový námět dal zpracovat určitě mnohem košatěji a atraktivněji, s víc filmovým než televizním lookem, s vydatně delší stopáží a hlavně s podstatně lepším koncem, tak hlavně když kape a lepší než holub na střeše. Dokud někdo nevyrobí nějaký zásadně vytuněnější remake, má ode mne tohle obrovské kanadské překvapení plný počet hvězd jistý. 90%. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Velice slušný rozjezd do roku 2019 co se týče hororového žánru. Námět je pojat tak dobře, že jsem měla problém zavzpomínat, jestli jsem to v této formě takhle už někde viděla, ale nakonec musím konstatovat, že Lifechanger je svého druhu opravdu originálním kouskem z nezávislých vod, kterému by prospělo o něco větší množství peněz, ale na to, že jeho režisér toho za sebou ještě moc nemá, dokázal i z té trochy naložit divákovi opravdu slušnou porci gore a dokonce i herecké výkony (kromě toho začátku) byly opravdu dobré a uvěřitelné. Stopáž je velice příjemná a já jsem si i přistihla, že ten film hltám bez mrknutí, takže přinejmenším dobrý zážitek dostane snad každý. Jestli bude víc takových hororových úlovků, máme se v tomto roce na co těšit. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama