Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Třetí řada seriálu Free! (2013) nás opět zavede do světa závodního plavání, kde znovu potkáme hrdiny předchozích řad seriálu a filmů a seznámíme se s mnoha dalšími mladými plavci, jejich rodinnými příslušníky a trenéry. Rin studuje a trénuje v Austrálii, Haruka, Makoto a Asahi jsou prvním rokem vysokoškoláci v Tokyu, kde na jiné univerzitě studuje Ikuya, který se vrátil z USA se svým kamarádem Hiyorim. Nagisa, Rei a Nitori jsou v posledním ročníku střední školy a do školních plaveckých klubů přijali nové členy. Do Japonska přijel mistr světa v plavání ze Švédska, Rina a Haruku trénují bývalí úspěšní plavci. Uvidíme všední školní a tréninkový život hrdinů, tréninkové kempy i plavecké soutěže: soutěž studentů 1. ročníku vysokých škol, národní kolo plavání středních škol a celonárodní soutěž pro ty, kteří touží po reprezentování Japonska na mezinárodních závodech. Příběh nekončí, pokračování série Free! je ohlášeno na rok 2020. (bergenia)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě série byly jednoduché letní jednohubky, u kterých si člověk dobře odpočinul a nemusel zapojovat mozkové buňky. Pak ale přišly dva filmy, které přihodily ještě další hromadu zbytečných a ne moc sympatických postav (jako bychom postav do té doby neměli až moc) a třetí série žel do popředí musí cpát zrovna ty nejnudnější. K tomu přibyl najednou "strašně promyšlený a důležitý" příběh, který jen složitěji kopíruje děj první řady, a já se nudím a nudím se dost. Opravdu to byla daleko větší zábava když šlo jen o fanservice a na nic víc si to nehrálo. Drop po 4. epizodě a 5/10 ()

SonGokussj

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukal jsem se na první sezónu a tak tak ji přežil. Pak myslím byla druhá a třetí? Teď jsem zkusil episodu 4. sezóny a... Tam se nic nezměnilo :-D Stejné hlášky, stejné charaktery, plavání, přiteplené hlásky a hlášky, toto není pro mě. Svou kategorii si to však najde a ti to mohou zhodnotit lépe. Like a dolfín 1EP drop Nehodnoceno % ()

Reklama

Galerie (493)

Reklama

Reklama