Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

V císařském Tokiu loví tajná skupina pod názvem „Jaegers“ upíry, kteří hledají Siriovu archu. Je mezi nimi i mladý vlkodlak Yuliy. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (3)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

[First Impressions 2EP] Kupodivu, prozatím, zajímavá souhra příběhu, akce a smrtelnosti brouka. Nacházíme se v roce 1930, kam si Eren Jaeger odskočil, protože měl vyřvané hlasivky. Zjistil, že krom titánů, kteří ohrožují lidi ve dne, existují i upíři, kteří ohrožují lidi v noci. A jak už ho známe, nebezpečí na sebe nenechá dlouho čekat poté, co se rozhodne založit "Rodinu Jaeger". Prozatím, překvapivě, vcelku ok :-) Let it go, Let it go, my eyes are blů 65 % ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Nějak mě nenapadá příliš hodnotných vět, které bych o tomto anime mohl říct. Mělo to docela slušný příběh, pár zajímavých postav, naprosto zbytečnou romantickou linku (u které tak nějak nechápu přínos hlavní ženské postavy pro celý příběh) a docela přijatelné zakončení. Zkrátka ten nový kreslený Underworld byl vlastně docela dobrý anime... 6/10 ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele

Extrémně průměrné a vůbec ničím zajímavé. Příběh celkem zajímavý, ale uspěchaný, postavy nijak hluboké, animace taky jen docela ucházející a ne moc plynulá. Nemá moc čím zaujmout, ale zároveň nemá nic, čím by přímo uráželo a odrazovalo. ()

Galerie (68)

Reklama

Reklama