Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Proč z toho mám podobné pocity jako z Caliguly v minulé sezóně? Nudně o něčem! Nějaké téma to má, nápady taky, minimálně jedna postava má velké tajemství, ale já na to jen koukám a myšlenkami jsem úplně jinde. Přitom když jsem se opravdu snažil vnímat, tak jsem třeba zaregistroval, že tam mají docela slušnou hudbu. Možná si za to můžou sami tím, že na mě hned na začátku vybalili jak to skončí, nahodili mraky postav, o kterých jsem nic nevěděl a spoustu barevných soubojů, kterým vévodí červená, postavy mají na sobě jisté podivné barevné cosi (jako Caligula) a souboje jsou na sledování nudné (jako Caligula, jenom se tu levituje)... Mohl bych tu vypsat, co na mě všechno nefunguje (postavy, atmosféra, romance, souboje...) ale omezím se jen na to, že to je skoro všechno. A tak se nudím a já nějak nemám v tomhle vedru náladu se nudit... Takže drop po 4. díle, sbohem a šáteček... 3/10 ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Po prvním díle jsem očekával trochu prolnutí skutečnosti a fantasy, ale nakonec z toho vzešlo cosi nečitelného o ničem, kdy je tu velice nešikovným způsobem zpracována myšlenka boje proti osudu. Vše, co se tu odehrává, je tak trochu zbytečné a člověk si z toho skoro vůbec nic neodnese. Proč jsem vlastně tohle sledoval až do konce? Asi jsem si myslel, že ona zajímavá tajemství světa přinesou nějaké zajímavé odhalení na konci, ale bohužel to nebylo nic překvapivého. Do toho všeho je pak vmíchána romantika, která prostě nesmí chybět a jako vše ostatní, je hrozně nahodilá, takže je naprosto zbytečná. Sice to vypadá na pokračování, ale kdo by chtěl po téhle série dál sledovat. Příběh poukazuje na další žánry jako novinářské vyšetřování, náboženská sekta, boj mezi pořádkem a chaosem, vládní tajné organizace a jiné další, ale bohužel nic není pořádně rozvité kvůli množství obsahu na omezený počet dílů. Animace je trochu slabší (hlavně v ohledu dynamiky) a po hudební stránce není o co stát. ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Zmatek, zmatek, bordel a jedno velké wtf. Ten začátek vypadal tak sakra slibně, dokonce i druhý díl mě zaujal, ale... pak si autoři řekli: "Serem' na to, protože žádné anime vytvořené ze hry není dobré." A podle toho to tak taky vypadá. Já čekala až do konce na nějaké spojitosti, pointu... a dostala jsem přes držku (doslova i metaforicky řečeno). O čemže to je? Sama nevím. Mám náladu si zahrát hru? Ne. Chci vědět, o čem to je? Ani ne. Takže bai-bai. 3/10 za snahu a dobrý začátek. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama