Reklama

Reklama

The Purge - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 6 h 59 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

James DeMonaco

Kamera:

Yaron Levy

Hrají:

Derek Luke, Max Martini, Paola Nuñez, Rochelle Aytes, Connor Trinneer, Charlotte Schweiger, Matt Shively, Chelle Ramos, Jaren Mitchell, Paul T. Taylor (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Druhá série začíná právě v době, kdy se blíží konec každoroční noci Očisty, a sleduje postavy, které se v roce před další očistou potýkají s následky této noci a vyšetřují spiknutí. (LUKICKK)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (4)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

o fous lepší než první řada,ale že by to byla úplná výhra se říct nedá.Plusem je,že tvůrci se snaží ukázat jak to funguje bezprostředně po očistě a trochu víc odkrývají oponu celého tohoto zkorumpovaného modelu,ale není to nijak extra šokující ani objevné.Pořád si myslím,že je tohle téma s mnohem větším potenciálem,ale po 2 řadách seriálu a třech filmech už z něj víc nejspíš nikdo nevymáčkne...60% ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Za mě lepší než první série která ovšem taky byla dobrá. Zde musím hodně pochválit to že se tvůrci rozhodli udělat jiným směrem a ukazují nám události po očistě a jaký to mělo vliv. Za mě jde o nejlepší stvárnění Očisty kterou jsme zde kdy měli. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento seriál má povedenou napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé, akce je výborná a kamera seriálu je taky výborná. Doporučuji. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vyše dvoch rokoch dávam druhú seriu, riadne deja vú. Úprimne už prvá seria bola priemerná, táto je ale ešte slabšia. Pár slušných epizód sa našlo ale rozoberá sa tam skôr čo sa udialo pred očistou. Odkazujem tvorcom že dalsiu seriu netreba a nech tejto hororovej sérií nechajú filmovú podobu. Tá jej sedela o čosi viac. 2* ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý pokus seriálové Očisty dopadl mnohem lépe. Díky bohu,  tvůrci opustili všechny postavy z první série a vydali se úplně jinou cestou. Neukazovali nám po několikáté očistu samotnou, ale tentokrát její následky. Následky na prostoru celého následujícího roku, až po očistu další. Nápad určitě zajímavý, několik dílů a scén fajn, jen škoda závěru, který vlastně nic nepřinesl. Po první sérii ale určitě krok správným směrem. ()

Galerie (143)

Reklama

Reklama