Reklama

Reklama

The Purge - Season 1

(série)
Trailer 1
USA, 2018, 7 h 7 min (Minutáž: 41–51 min)

Tvůrci:

James DeMonaco

Kamera:

Kevin McKnight

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Gabriel Chavarria, Jessica Garza, Fiona Dourif, Lili Simmons, William Baldwin, Colin Woodell, Hannah Emily Anderson, Reed Diamond, Amanda Warren, Jessica Miesel, Andrea Frankle, Jordan Salloum (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Děj se odehrává v alternativních Spojených státech, kde vládne totalitní vláda a kde je dvanáctihodinové období, kdy je veškerá trestná činnost včetně vandalismu, vražd, žhářství a krádeží legální. Seriál sleduje několik zdánlivě nesouvisejících postav, které prožívají tuto noc: Miguel Guerrero, mariňák pátrající po své sestře Penelope, která se přidala ke kultu smrti; Jane Barbour, manažerka, která využívá Očistu jako příležitost k pomstě; Jenna a Rick Betancourtovi, manželé podnikatelé, kteří se účastní večírku Očisty, aby získali investiční kapitál od bohatého příznivce Očisty. (LUKICKK)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. První série je za mě hodně dobrá a atmosférická. Sledujeme zde 4. linky a to nejméně sympatičtí manželé, potom typku v kanceláři která je trochu více sympatycká než manželská dvojice, potom zde sledujeme sympatickou ségru naší hlavní postavy a poslední linka je naše hodně sympatycká hlavní postava kterou sem si hodně oblíbil. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento seriál má povedenou, napětí je zde docela málo, lokace jsou zajímavé a kamera seriálu je výborná. První sérii doporučuji a jsem zvědav na poslední druhou. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V libovolném filmu série Očisty se toho stane více, než v první řadě té seriálové. Neuvěřitelně natáhnutá nudná řada, která prvním dílem solidně připraví atmosféru, aby jí rozvětvením do 3 linek zakopala až někam pod zem. Během několika málo dílů si k postavám nevytvoříme absolutně žádný vztah, proč by mě pak mělo nebýt jedno, co se s nimi na konci stane? Notabene kdyby ty postavy a jejich příběhy měli alespoň něco zajímavého. Místo toho tu máme pár, co se snaží získat kontrakt a fiflenu šéfa, ženskou, kterou nemá rád šéf a bratra, co se snaží získat sestru z nějakého úchylného kultu. Nakonec jich pár zemře a je konec. První série Očisty je ale příšerná uňouňaná nuda. ()

Reklama

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Takový dobrý námět.. a tak příšerně špatně uchopený. Politická korektnost v tomhle případě přechází až do podoby karikatury, kdy jsou všichni bílí heterosexuální muži antagonisté (násilníci, vrazi, znásilňovači apod.) a naopak všechny postavy představující ženy a menšiny jsou vyobrazeny zcela kladně až puritánsky. Je šílené, kolik zla se dá napáchat, když si hloupí lidé vezmou za své, že účel světí prostředky. Snažil jsem se dát seriálu šanci a prakticky se přemlouval ke každému dalšímu dílu ale když samotný děj zcela ustupuje ideologické propagandě, nemá takový seriál naprosto žádnou hodnotu. odpad! ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama