Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se začátek Očisty a několik lidí se vydává do nočního chaosu. (LUKICKK)

Recenze (7)

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Pilot v sobě neměl žádný náboj. U hororů mě zajímá atmosféra, prostředí, napětí s mysteriózním kouzlem a spousta dalších prvků. Zatím zůstává naděje, že se vše ještě k něčemu zajímavějšímu obrátí. Tohle je zatím emočně chladné jako studenej nebožtík.Jistý potenciál zde má zatím outsiderovská manželská dvojice, která se cpe mezi zbohatlíky, kam nepatří (že by nastal posléze hon šlechty na malé vyděšené králíčky pro rozptýlení pozvaných sponzorů? Nebo bude stačit, když jen jeden půjde z kola ven?). Zajímavá může být i dívka v sektě, která si svoje obětování na poslední chvilku ( možná ) rozmyslí, ale už nebude úniku, alespoň ne snadného. No, nevím, nevím. Zpracování je každopádně laxní. Zatím to spíše vypadá, že z tohoto tuhého citrónu moc svěží šťávy nepokape. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že na seriálu inspirovaným skvělou Očistou není co zkazit, ale očividně je. Chápu, že tento díl byl jen úvodní, ale i tak postrádal jakoukoliv atmosféru, příběh je špatně vystavěný, napětí nulové a jediná vražda je mimo záběr. Ta věc s tím sebevražedným kultem je naprostá kravina, do seriálu s tímto motivem se to vůbec nehodí. Snad se to v dalším díle rozehraje, když už Očista začala... ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Za mě parádní úvod - kopec zajímavých postav, držení se pravidel světa, pestré lokace, slušné tempo. Takhle by mi to dál vyhovovalo. ()

Reklama

Reklama