Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Diskuze

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Verze 2017 nejbyl žádný zázrak. Ve srovnání s tímto, to byl ale celkem fajn film. Tohle už bylo opravdu jen vymetání usazenin ze dna. Tady už byla opradvu znát scenaristická bezradnost. Charaktery mnohem nudnější, místy i trapnější.

Michal_Z

Michal_Z (hodnocení, recenze)

Ukončili to spôsobom, že by to určite mohlo mať pokračovanie..

Myslíte si, že do toho pôjdu?

Ja som si ten film užil, najprv sám a potom s rodinou.. synov prenikavý rehot mi to dobre okorenil, takže.. ja som sa naozaj bavil, oba rázy čo som to pozeral.
Nečakal som od toho totiž vôbec nejako veľa, ale.. proste hlody od starých senilných chlapov boli fakt super :)

na příspěvěk reagoval JADIM, dragon94

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak ja nevim... Ale pravê že naopak, si myslim že herci kazí jinak skvělí, děj propracované úrovně a postavy... ..... Ne dělám si prdel. Je to celí sračka. Jako vzducholoď která se vznaší bez vzduchu. -_-

na příspěvěk reagoval Sayko

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Jsem asi jeden z mala, ale mi se dvojka libila o dost vice, nez jednicka.

na příspěvěk reagoval Sayko

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jumanji: Další level je pouze z poloviny tak zábavný, nápaditý, vtipný a obsahem nabitý než předchozí film. A je to škoda, protože herci se opět snaží jak jen to jde, ale bohužel pohybují se v absolutně nezajímavém příběhu, jehož lokace jsou strašně nudně a bez jakéhokoliv nápadu zpracovány. Opět mě úplně nejvíc bavil Jack Black a to ať už představoval jakoukoliv postavu. Pokud bude další film, tak už možná opravdu raději ze současnosti, protože videoherní prostředí již bylo opravdu plně vyždímáno. Anebo s jinými tvůrci a úplně jiným stylem. 3* 5/10

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Děkuji že to hodnotily konečně i normální lidi a tak to i dobře kleslo... Né žadný juchanci. -_+

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Zas tak špatný to nebylo. A za krasnou Karen si to zaslouží ještě hvězdičku navíc.

bero

bero (hodnocení, recenze)

To se bude cílové skupince určitě líbit,obzvlášť ten steroidní neherec s dvěma polohami ksichtu.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Sayko

Spoiler: Hlavně když se vyměnily... (Scéna v zahradě naprosto zbytečná, jen aby jsme viděli co umí ta voda) Ten kůň měl ve finále všechny 3 životy jen tak mimo. :D Bože, kůň jako herní postava... Fakt rozbitý Jumanji. A to jsem toho Pegase čekal... 8) Hlavně jak ho zabil ten Pštros... A to měl slabinu jen Vystřelováka... Neskutečně nevyužitéj potenciál postav... Ty Opice tam klidně mohl všechny zrubat. A pak, jak se zase vyměnily... 0_0 Hlavně nenápadně, tak proč prostě nenakráčet do pevnosti rovnou hlavní branou? Vždyť stráže jsou úplně tupý i na MPC. XD

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Prometheus69

S těmi zbytečnými smrtmi souhlasím, ve průběhu jsem ztratil povědomí, kdo jich má kolik a že jsou vůbec smrtelní, když tam umírali každou minutu. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Upřímně... Daleko daleko daleko daleko daleko... Horší než byla dvojka... Hrozná nuda, stupidní scénář, vykleštěný záporák.. jehož slabina je MARMELÁDA! absolutně vypatlanej DeniTo... o debilovy kterej se chtěl stát koněm ani nemluvim. A to prostředí Pana prstenů co potkalo Šíleného Maxe.. to byl fakt úlet! 0.0 Ale, co mě dostalo fakt nejvíc byli zbytečné smrti aby se jen vyrovnali čárky života! Protože scenáristi prostě nebyli schopni vyplnit hluché pasáže něčím logičtějším než jen tak minix tynic utrácet životy... Absolutní nevyváženost, schopnosti postav... Včetně jejich výhod... Tedy nevyužitost. Prostě potrat. Co jsem od toho čekal? Nevím... Co v traileru nebylo? Bohužel v traileru toho bylo celkem dost... Nějaký trapný nahánění jeblímy pštrosy.. nebo vyhazovák to opravdu nikoho nezajímá... Takže na 3 už absolutně séru! BX Teplem s Fancolmem. Fakt jsem čekal že záporak bude tentokrát Spencer, díky tomu jak nám ho tentokrát přiblížily. Ale, že bude hrát jehlou neherečkou Číňanku... Tak na to koule fakt měli. -_-

na příspěvěk reagoval Sayko

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Nevka

O tom žádná, ale nic přelomového, co by mne překvapilo tolik, jako v prvním díle. Teda až na tu měnící vodu, to bylo něco naprosto nového. 

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Sayko

Jo. Bylo to více CGI, ale z novinek se dá zmínit minimálně zařazení klasických skákaček. Ať už u Jumanjiovníku, nebo s těmi opicemi, co nejsou paviáni :D Plus teda ještě dovádění v bugině.

na příspěvěk reagoval Sayko

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Nevka

Originalita, která dělala první díl neskutečně dobrý, ta se mi zdála, že zde chybí. Jokes na stejné bázi, příběh se nikam moc neposunul, prostě mě ten film v ničem nepřekvapil a podle mě šlo exactly o první díl v jiném kabátě. 

na příspěvěk reagoval Nevka

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Nic moc teda, zaznamenal někdo z vás nějakou novinku? Něco, co jsme v předchozím díle ještě neviděli..?

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

kumite

Oba hodnotící brali jako průměr už jedničku. A jestli je tohle podle všech ostatních "více" jedničky, tak to hodnocení dává logiku :)

Apanatschi

Apanatschi (hodnocení, recenze)

Pozerám na Karen... a vidím Nebulu :-D Do decembra mi snáď táto avengerská diagnóza odznie :-P Zdá sa, že sa budeme s jumanji dobre baviť...

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Wiikii

Uz len zmena charakterov dvoch hlavnych postava dava velky priestor pre odlisenie sa. Akurat som nepochopil kto bude Bethany ked JB je Fridge

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama