Reklama

Reklama

Muse Drones World Tour

(koncert)
  • Austrálie Muse Drones World Tour (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

bonovox 

všechny recenze uživatele

Samotný koncer tje za 5 (krásna spomienka na Prahu 2016), horšie je to zo samotným spracovaním (hlavne zvuk v kine bol miestami otrasný), verím že na blue-ray to bude tak ako má byť. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tady se bohužel nehodnotí jen samotný koncert, ale i jeho převedení pro plátno. A to je právě problém. Minimálně zvuková stránka nebyla kvalitní (přepálený zvuk, v kterém dost skladeb zapadlo, někteří odcházeli po pár minutách s problémy se sluchem a Ti, co přežili, měli pár dní zalehlé uši - viděno a skoro neslyšeno v Aeru v Praze). Pokud to byl záměr, pak se povedl, ale lehce o tom pochybuji. Co se týče výběru skladeb, tak jsem něco podobného od Muse čekal, spojení starého i nového vcelku adekvátní poměr, mě osobně chyběla Resistance. ()

Reklama

Capri2016 

všechny recenze uživatele

Muse Drones hudobný film bol perfektným zopakovaním koncertu Muse Drones Tour v Prahe! Muse je najlepšia rocková kapela 21. storočia, čo dokazujú nielen svojimi jedinečnými hudobnými hitmi, ale aj supergalaktickou hudobnou show na každom ich koncerte a preto je to vždy jedinečný zážitok. Proste je to hudba nového milénia. Ja som videla film v kine Lumiere v Bratislave - perfektný zvuk a výborný hudobný zážitok, ktorý ma skoro zodvihol zo stoličky - kde som sa vlnila do rytmu, ruka v päsť pri bum / bum refrénoch a ticho som si spievala spolu s Matthewom. Proste ako Muse fanúšik nemôžem dať inak ako 5*****. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama