Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Žena, kterou sexuálně napadl švagr jejího nového nadřízeného, se snaží žít dál, jako by se nic nestalo. Její duše ani tělo ale nemohou zapomenout. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Psychologické německé drama se zajímavým námětem, ale poměrně chladnými emocemi. Zkouknout se to dá, ale Němci to za poslední dobu umějí daleko lépe. ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Akože spisovateľovi alebo komu vlastne - stále si nie som istá, lebo robil kadečo iné, iba nepísal knihu, akože znásilnia priateľku - ani v tom som si nie istá, lebo pardon, ale pripadala mi, že veľmi neprotestovala. Mimochodom nijaký spisovateľ by nečítal knihu tak, že by jej obal obrátil o 360 stupňov. Toho hulvátstva by sa dopustil iba človek, ktorý nijakú knihu nenapísal. Čiže tento film je o akože násilí, akože písaní a akože dráme. Ale určite je o nude. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dopozerané . Film je nemeckej produkcie. Film má na Netflixe len 2 jazyky prvý je nemčina druhý nemčina s komentárom. Má to CZ titulky. Proste nuda. Nejako mi ušla pointa filmu. Škoda 90 min. Filmy sú buď výborne dobre zle alebo hrozné. Tento film je film o ničom. Teraz som ho dopozeral a už ani nwm o čom vlastne bol. Je to najnudnejšia dráma akú som kedy mohol vidieť. Je tam jedna dejová linka ale to asi všetko. Film je spravený ako niekoľko dní jednej ženy. Cieľ filmu je asi doviesť ženy k dôvodu prečo ísť alebo neísť na potrat. Trochu zaujímavé na konci. Ale to je všetko. Kamera je nudná. Herecké výkony žiadna sláva. Podľa mňa dráma vás musí niečím zaujať. Túto je to klišé na klišé a ešte k tomu aj hrozne spracované Celkové hodnotenie za mňa 10%. Ak máte radi nemecké filmy a čistú nemčinu a chcete sa naučiť po nemecky dajte mu šancu. Ale inak nevidím dôvod sa na to pozerať. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama