Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

V tomto belgickém kriminálním seriálu jsme svědky jedné události studeného zimního dne, viděné ze dvou různých pohledů. Jednotlivé epizody nás nechají nahlédnout do týmu policejních vyjednávačů a speciálních jednotek, kteří reagují na krizi rukojmích v malé pobočce banky. Jednotlivé epizody ukazují tytéž události, a to očima zločinců uvnitř a jejich obětí. (Trajektt)

(více)

Recenze (15)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálových počinů tohoto roku. Banální zápletka bankovního přepadení dostává hezké grády díky realistickému pojetí a hlavně svěžímu scénáři - nápad s postupným odkrýváním příběhu střídavě z pohledu polictistů a zločinců se mohl tvůrcům nehezky vymstít, ale ustáli to dobře, kuci belgičtí! ()

Audit 

všechny recenze uživatele

Nervózní události studeného zimního dne, viděné ze dvou různých perspektiv. Jednotlivé epizody vyprávějí příběh týmu policejních vyjednávačů a speciálních jednotek, kteří reagují na krizi rukojmích v malé pobočce banky. Jednotlivé epizody ukazují tytéž události, a to očima zločinců uvnitř a jejich obětí. ()

Reklama

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Vysoce nevyrovnané díly, místy těžko uvěřitelné a v první polovině, u vyprávění před bankou, několikrát nesedělo z hlediska světelných podmínek venku a uplynulého času a toho kam se postavy přemístily. Kdybych to asi viděl s časovým odstupem co týden díl, tak bych si toho možná nevšiml. Rozhodně nejde o nějakou pecku ani nadprůměr, sotva na 3 hvězdy. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Prepadnutie banky ktoré je jedna veľká dobre premyslená hra. Oceňujem aj originálny nápad ako rozprávať dej, časti je možno cca o polovicu menej vzhľadom na to,že jeden diel je z pohľadu polície a druhý z " druhej strany ".Vďaka tejto forme dejového zobrazenia je seriál neustále napínavý a plný prekvapení ( a prišlo aj vám to,že média sú klasicky častokrát horší ako zločin ??? alebo je to druhá strana tej istej mince ??? ).................záverečné titulky rozhodne pozrieť celé :) ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tvl, tak to bylo dobré psycho...Sqělý nápad střídat úhly pohledu v každém díle...Situace na bojišti se měnila každým okamžikem a pokaždé naprosto nečekaně...Jak se blížil závěr, tak gradace byla čím dál větší až jsem měla pocit, že to snad už ani nevydržím...No a ten konec! ...Myslela jsem, že kopnu do televize jak jsem byla nasratá...Prostě bylo to boží...Jo a taky by mě zajímalo kolik lidí se dodívalo až do úplného konce titulků a tím pádem přišlo o zajímavý záběr a taky závěr :-))) Za mě 98% ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama