Reklama

Reklama

Army of One

Trailer

VOD (1)

Recenze (26)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Když lovíte turisty, výsledek je nejistý." Kdepak Mama Kami, v USA je to Mama Vidle, s vidláckou rodinkou, rozvětvenou jak sekvoje v Yosemitském národním parku. Ve své honitbě tito myslivci udržují přiměřené stavy zvěře, zejména srstnaté, pernaté a turistické. Máma vládne rodině rukou pevnou, synáčky vede k poslušnosti, zbožnosti (dary pro kostel) a zdrženlivosti (odchycené samice jen na příděl). Kromě krvelačnosti a militantnosti (špajz narvanej zbraněmi) se tato banda buranských voličů Donalda Trumpa vyznačuje i prudkou inteligencí a proslulou americkou pohostinností, neb barák plný rukojmích a kvérů zásadně nezamykají, asi aby ve své nepřítomnosti umožnili oprsklým turistům lézt dovnitř, chovat se tam jako doma (?!) a zasouložit si na jejich gauči (WTF?!). Po šustění a zvratu následoval výlov vidláckého rybníka nasranou rangerkou, další zvrat a mé bušení hlavou do zdi. Všemi démonizovaná Máma nepředvedla lautr nic, jen se nad odchycenou kikinou trapně vykecávala, místo aby kulkou mezi oči ukončila její, scenáristovo i moje trápení. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

55 kilovej blondíne zabijú muža a keďže ona má super špeciálny výcvik tak mafia nemá šancu a dáva ich dole jedného po druhom. Niekedy v minulosti musel mať Stallone alebo Willis aspoň desať zbraní v zálohe, aby všetko odrovnal, dnes stačí blondínke pár klikov a ide sa na to. Asi takého štýlu je tento film. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Příběh jste už  určitě viděli mnohokrát.Ale dívat se na Ellen Hollman je potěšení. Je to nízkorozpočtový film bez zajímavého příběhu, ale pokud máte rádi tento typ akčních filmů, bude se vám to líbit. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Džýzys já přece vím, že u podobnejch filmů se nemá, ba ze zásady NESMÍ přemejšlet, že jsou to mozkovýplachy na odreagování, vždyť v nich taky leccos blahosklonně přehlídnu. Ale že subtilní ženská vytáhne zjevně těžšího chlapa špagátem přes větev do vejšky na strom, tak to už je tak příšerný zvěrstvo proti fyzikálním zákonům, že se proti tomu bouří i moje paralyzovaný mozkový buňky, který si pro podobný účely vždycky preventivně uvádím do nouzovýho režimu. Ale jinak dobrý, klasika, měšťáci kontra vidláci, i přes tu bandu zúčastněných nehereckých jelit, zjevně hodně nízký rozpočet a opravdu extrémně retardovaný scénář, se na to při večeři dalo docela koukat. Ti pitomci z města se snad nikdy nepoučí, že na venkov se prostě nemá vůbec jezdit, že jsou tam všichni vypatlaný a násilnický a zdegenerovaný dlouhodobým příbuzenským křížením. Ale když tam místním drze lezou do baráků, teda chatrčí, následky si pak holt musí přičíst sami. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Revenge béčko, ve kterém buchta krosí burany, kteří jí zabili manžela. Občas to možná působí, že to Durham natočil doma za stodolou, ale mě to kupodivu docela bavilo. Má to tempo, akce sice neohormí, ale na daný formát byla slušná, vidláci jsou jak vystřižení z příručky a Ellen Hollman je nehorázná kost. Nenáročný výplach. 60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Připomínalo to všechno možný. Takový ty buranský thrillery, tady ovšem vesničani na rozdíl od těch hororovejch buranů měli nějaký cíle. Prodej ženskejch, zbraní apod. Jinak ale amaterský, fighty trapný. Tohle přesně jsou filmy maníků, co milujou filmy, a chtěj něco sami natočit. Shlídnou pár podobnejch kousků známějších autorů, a podle toho jedou.. Nevidět to, nic se nestane.30%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská s chlápkem jde na výlet kamsi do zapadákova do lesa. On je policajt, který je po jedné akci zraněný ona je rangerka , kterou kdysi unesly teroristé jednoho dne nechtěně odhalí sklad pašeráku zbraní a ti toho chlápka zabijí a o zabití té ženské se pokusí ona se potom mstí. V podstatě klasický revenge akorát hlavní hrdinka vypadá úplně nerealisticky na rangerku to už tam rovnou mohla běhat třeba Paris Hilton a vyšlo by to na stejno. Jinak je to stupidní až na půdu pominu to, že tak zkušení lidi si to nedokážou pohlídat zda je mrtvá (kam ji vůbec střelily?), ale to, že tam taková ženská kosí lidi na počkání (speciálně na konci) mě připomnělo film Becky což je smutné. P.s. konec potěšil i když pokud by sejmula i toho studentíka a tu sekretářku šerifa bylo by to lepší. ()

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Rozmohl se nam tady takovy nesvar. Bud se toci filmy pro retardy o superhrdinech od Marvela nebo o kurevsky vostrych sexy zenach (maximalne 50kg, pak uz jsou vyzrany), ktere nakopavaji vsem tem primitivnim chlapum jejich podelany prdele. Normalni film aby clovek pohledal ... ach jo. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Revenge céčko-déčko s doslova neuveriteľnými siláckymi výkonmi hlavnej predstaviteľky a kopou neskutočne trápnych kecov a v podstate celé na hovno. Hviezda za maličkú snahu skĺbenú dokopy maličkými drobnosťami, ale inak film za trest. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zabili jste mi manžela, tak tady máte přes držku. Typický seagalovský námět, tentokrát však ztvárněný v rámci genderové vyváženosti. A skutečně se to snaží být akčním uragánem, který se však minul svého účinku. Celý koncept spíše vyvolává salvy smíchu, neb to, co je tu k vidění, mohou myslet vážně snad jen feministky. Jasně, máme tu akční hrdinku, která má za sebou výcvik u US Army Rangers, kteří jsou poté schopni skutečně všeličeho. Jenomže oni také podle toho vypadají i fyzicky. Ellen Hollman tu naopak vypadá, jako by si sem jen tak ve chvíli volna odskočila z nějakého romantického filmu. Ne, věrohodnost ke všemu, co se tu s ní předvádí, je skutečně naprosto nulová. Kdysi i představitelky takovýchto akčních rolí chodili před natáčením do fitnessu právě kvůli věrohodnosti. Třeba taková Linda Hamilton pro roli Sáry Connorové ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování . Scéna, ve které Ellen ve své roli  se svou fyzickou proporcí do minuty zlikviduje chlapa o proti ní setsakramentsky těžké váhy je doslova výsměchem ke všem akčním hrdinům a to především osmdesátek. Dokázal by si někdo jenom představit, jak by takto hravě skolila Arnolda Schwarzeneggera? O choreografii akčních scén nemá cenu ani polemizovat. Žádná tu není. Celé je to dle hesla, prašť jak uhoď, a to je celé. Doba trvání soubojů je skutečně jak u Stevena Seagala. Ric, pic, bum, prásk a je to. Představitelka svou vizáží a dovednostmi vypadá jako mix Ramba s Larou Croft. Pro někoho taková drsná ženská může být sexy, avšak pozor na šovinismus. V rámci tradičních zásad akčního filmu je tohle celé kýč jak bič. Tedy naprostý omyl. P.S. Cynthia Rothrock, coby znalkyně bojových umění, ve svých filmech dokázala také divy, ale aby do minuty poslala k zemi obrovského hromotluka? Hm... ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Začíná to nadějně, bohužel sympatický Passmore dostane ve filmu jen velmi malý prostor. Zbyde pak už jen nasraný blonďatý kozatý Rambo, který chodí po lese a všechny zmlátí a všechny přepere. K dispozici má komparz jakýchsi nonamů, aby bylo koho likvidovat. Prostinký, primitivní děj, spousta chodící a rozhlížecí vaty, špatná akce míchající se s romatickými vzpomínkami na minulost. (24%) ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

No jó no je to píčovina....ale tak holka si to napsala pro sebe...tak zas bych nebyl tak přísnej.....hele rovnejch dvacet! ()

JokerBaby 

všechny recenze uživatele

Za mňa áno. Nazvem ju Rambo Girl. Vojačka v ohrození . Manželský pár sa na dovolenke kde si na vidieku dostane do konfliktu s miestnymi Bad boy. Muž veľmi dobre nedopadne a ženička predvedie svoje kvality ktoré sa naučila vo vojenskom výcviku. Menej zbraní , viac je tu boj z blízka. Palica, nože , holé ruky. Je to celkom dobrý devedéčkový film pre menej náročného diváka. Kto by sa odvážil kritizovať to dievča, tak to treba brať tak že už aj dnes mám veľké bojovnice napríklad v UFC - príklad / Holly Holm, Ronda Rousey atď/. Možno sa máme pozerať nato cez takéto okuliare. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Taky jste si klepali na čelo, proč se s nimi ze začátku vždy začala prát, než je zabila? Měla by o tolik jednodušší život. Na to že to bylo scénáristicky ne moc dobře propracované béčko, tak musím říct, že souboje a killy stály za to a fakt mě to bavilo. Jednoduchý příběh s dobrými efekty. Proč ne, tenhle typ filmů je něco pro mě. 55% ()

Reklama

Reklama