Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Recenze (476)

golfista 

všechny recenze uživatele

Není to bez výhrad, ale určitě mě dlouho žádná komedie tak nepobavila. Byly by to silné čtyři hvězdy, ale když jsem si uvědomil, že při vzpomínce na "krmení slepic" mám pořád chuť se nahlas smát, musím hvězdu přidat :) ... Lepší poctu si Cato nemohl přát :) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Perníkový táta sere na bezpapírovém hajzlu, kolem něho lozí po kolenou slizký trapný buzerant, okázale ohrnuje nos nad jeho smradem a snaží se mu pomocí dálkového ovladače umýt prdel. Ukrutně, ale fuckt ukrutně k PO-PU-KÁ-NÍ to ale nejde, a tak nakonec ten mycí proud nastříká Perníkovému tátovi do xichtu. Dzzzzzzzzzzzzzzz!!! Poté si na hajzl sedne Perníková bába a stejným pramenem si vydrandí bobra. Muhehehehehehe!!! Aby toho nebylo málo, a v této chvíli už jste opravdu brunátní, z toho neustálého řehtání se nemůžete pomalu ani popadnout dech, přičemž máte do ruda oplácaná kolena, následně se polovina osazenstva ve futuristickém kůl obýváku pocáká losíma chcankama a odpudivě nehereckému synovi dokonce přistanou losí koule v hubě. Buhahahahaha! Prostě totálně třeskutě vtipné humory, po nichž dávivým smíchem evidentně nejen vyhihňáte všechny krtky z grýnu, ale také vás to perfektně uvolní po mimořádně stresující a náročné mozkové aktivitě při směně u lopaty, přivede na jiné „myšlenky“ po usilovně sofistikovaném ohryzávání tužek ve zvláštní škole a nepochybuji, že si u toho nejeden vkusný a kulturní jaderný fyzik i hustě poslintal šprušle klecového lůžka. Současných 72 procent u tohoto zuřivého útoku na mentálně zaostalé bránice je opravdu hrozivých! Hranice mezi bláznivou a dementní kokotmédií je sice tenká, ale já dosud naivně doufal, že těch stavebních přidavačů, řidičů hovnocuců, kopáčů, jeřábnic, uklízeček, hajzlbáb a nedorýhovaných plodů jejich blahoslavené lásky tu zase až tolik není. S takovou má svěřenecký fond Agrofertu volby opět jisté a je nejvyšší čas emigrovat na Jupiter. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem hodně váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Třemi proto, že místy podle mě až zbytečně zasahuje do současné americké popkultury, čímž se neubrání žádná americká komedie, a čtyři proto, že jsem se u ní tak parádně nasmál. Nakonec ale zvítězila upřímnost a chuť se u komedie pobavit, což se mi opět hodně dlouho nestalo. A James Franco to tady ovládal naprosto dokonale. Na závěr jsem se nemohl ubránit dojmu, že film je až moc podobný filmu Fotr je lotr, až jsem si na závěr přečetl v titulcích, že jeden z producentů byl i Ben Stiller. Ten vztah táta a přítel jeho dcery je naprosto jasnej. Každopádně za tu prdel nemůžu jinak! Zatím nejlepší komedie posledních dvou let, která z amerického chřtánu vypadla. A zřejmě jedna z nejlepších postav Jamese Franca za posledních několik let. A že jich nemá málo! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $60,323,786 Tržby Celosvetovo $118,102,725Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,017,000Tržby za predaj DVD v USA $3,363,202║ Klasická otravná americká komédia, postavená na nadávkach a praštených scénach, pár scén pobavilo ale ináč to išlo mimo mňa. /40%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Uplně mi nedocházelo proč byl Bryan Cranston z Jamese Franca tak nešťastnej. Většina rodičů by asi byla ráda kdyby si jejich dcera nabrnkla milionáře dobráka. Každopádně byla to sranda. Bavil mě hlavně jeho sluha Gustav. Nejlepší scéna manuální reset hajzlu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“CHCI SE TĚ NA NĚCO ZEPTAT. A MYSLÍM TO VÁŽNĚ. JSI TAK CHYTRÁ A KRÁSNÁ. MŮŽEŠ CHODIT S KÝMKOLI. PROČ LAIRD?...“ /// Už jsem si zvykl, že Franco svůj ksicht (i tělo, možná i mozek) propůjčuje šílenejm projektům. A nemůžu říct, že by mě ty jeho trapácký postavy nebavili. Ovšem tenhle mírně vánoční příběh v sobě ukrejvá (a místy kurevsky dobře) i něco víc, než jen ujetej smysl pro humor (třeba parádní bejvák). Díky tomu (a fajnovejm cameům) není jen trapnou komedií pro puberťáky. A já du vejš… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsme bezpapírová domácnost. 2.) Bavil mě Kato (ano, TA žlutá vopice). 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz „. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Říkám si, jak to ten James Franco stíhá, když točí několik filmů za rok. Co se týče komedie, pobavila mne a zpříjemnila mi večer a to i díky sympatické Zoey Deutch. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná, moderní, originální a vysoce Hightech komedie s excelentním Jamesem Francem a Bryanem Cranstonem. Film od začátku diváka navnadí na příjemnou náladu a baví se od začátku do konce. Nejzajímavější mi přišla Francova vila, která obsahovala spousta inovativních prostředků ( WC!). Velká radost i za poměrně velkou roli pro skvělého komika Keegana Michaela Keye, který dodával šmrnc. Nasmál jsem se. 85% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Taký je život.“ Veľmi pekný, hoci vulgárny (a nechutný a sexuálny a oplzlý a drsný) film, ktorý je síce vtipný (vrátane Ružového pantera a parkúru po kŕmení sliepok), ale najlepšie na ňom je, že má super postavy. Všetky sú dobré, mojím favoritom sa stal extrémne sympatický Gustav, ale narážam hlavne na Bryana Cranstona a Jamesa Franca. Možnože čakáte „klasický“ súboj potenciálneho manžela s potenciálnym pánom svokrom á la Fotor je lotor (režisér napísal všetky tri diely), ale scenár je plný osviežujúcich momentov. Obaja muži totiž Stephanii úprimne a nadovšetko milujú a zbožňujú a zomreli by kvôli nej. A navzájom sa rešpektujú, čo je dosť radikálna zmena oproti nesympatickému Fotor je lotor. Cranston to hrá super, ale James Franco je absolútne odzbrojujúci, dojemne úprimný a nevie byť nečestný. Strašne rád by som si pozrel sequel a preto dúfam, že James a spol. odolajú a nikdy mi žiadny nedajú. Radšej budem dúfať, že spolu žili šťastne, až kým nepomreli, než prísť s nejakou „klasickou“ naťahovanou dvojkou. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me hodne prijemny prekvapeni. Sice jsem dostal vicemene to, co jsem cekal, pribeh jede podle standardniho schematu, ale fory a herci to povysujou o nekolik urovni vejs. Samozrejme vse stoji a pada s dabelskym Francem, u kteryho se podarilo namichat naprosto neskutecnej mix vecne sproste mluviciho a bez trika chodiciho burana, kterej je ale zaroven naprostej sympatak a dobrak od kosti, co se strasne snazi vse udelat spravne. No a na druhy strane je nemene skvelej Cranston v roli nasranyho fotrika. Film ma samozrejme i nejaky to slabsi misto, kde musi zakonite dojit i na nejakou dramatictejsi/romantictejsi scenu, ale vetsinu casu to je proste jen sprosta, uchylna komedie, ktera zaroven ale dokaze pusobit vcelku inteligentnim dojmem, proste neni to takova ta klasicka pubertacka prasarna. Objektivne asi 4*, ale bavil jsem se fakt kralovsky, takze napalim plnej pocet. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nic zázračnýho to není, myšlenka ohraná, šlo asi ještě nabít dějem a zesílit finále, ale k lepším komediím se zařazuje s přehledem. Důvod jasný - Franco, Cranston a jejich interakce. Říkám si, do kolika asi sehraje tu svou mladistvou nablblost a roztomile kreténskej úsměv, jak už mu táhne na 40 :) Dále baví camea, sídlo plný zvířátek, tech-vymožeností a píčovinek (kapybary), jo a kdo táhne z dalších postav je taky jasný - K.M. Key a jeho estate manager. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slibuju Vám, že na Boží hod ráno mi budete říkat synu a já Vám taťko." Pokud se má dcera jednou bude chtít vdát za Muhammada, Deža nebo týpka s bizonem na zahradě, mamutem v moči a modrejma koulema v trenkách, tak jí to bez problémů odsouhlasím. A pak ji vydědím. Na to malíčkově přísahám. A i když mi to množství naprosto zbytečně nadužívanejch vulgarismů rvalo uši, tak jsem se královsky bavil. Zejména hbitej Gustav a žena ve stropě Justine mi přirostli k srdci tak, že se bez nich prostě neobejdu, až budu mít svůj hrad, vrtulník, zoologickou zahradu, tropickej ostrov a na zahrádce Mount Everest v měřítku 1:10. Nicméně v Počasíčku nehlásili nic o tom, že bych měl tento týden zbohatnout, tak je zatím nechám oba sloužit Lairdovi. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ona je to vždycky hrozná prča, když se dva chlapi přetahují o jednu ženskou. A když je každý z jiné generace, je to ještě zábavnější. Jenže to, co se děje tady, je naprosto bezkonkurenční. Vzpomínám si naprosto přesně, kdy jsem se naposledy takhle válela smíchy. Bylo to tenkrát u Pařby ve Vegas. A to už je pěkných pár let zpátky. Franco, coby šílený přítel Ned je blb a úžasňák zároveň. Taťka je trochu mrzout, ale zase je hrozná sranda sledovat, jak z Neda šílí. Za mě jednoznačně komedie loňského roku. 5* ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádně originální a ujetá komedie. Téma "jak si získat budoucího tchána/tchýni" je sice staré jako vztahy samy, ale James Franco vás nepřestane udivovat svým unikátním přístupem, svými nápady a entusiasmem. Tohle je prostě parádní blbinka, která sice nemá žádný vyloženě nezapomenutelný moment, ale je ve svých mini-vtípcích konzistentní po celou dobu stopáže. Tedy snad až na samotný závěr, který jsme viděli v různých variacích již stokrát... 8/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to k něčemu dostalo, byl bych asi smířlivější, ale jsou to fakt jen žánrová klišé. Řekl bych, že dnešní komedie už by měly být někde dál než celovečerní SNL skeče, protože pak logicky nemohou proti krátkým, řízným SNL skečům obstát. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Hit and miss. Pozerateľná a v najsilnejších momentoch naozaj vtipná komédia, ktorej však zbytočne ubližuje scenáristická snaha oživiť klišovitú zápletku zbytočne vulgárnym humorom. Niekedy to funguje, niekedy vôbec a z viacerých scén je cítiť hlavne dialógová samoúčelnosť a nedostatok kreativity. A že je týchto scén v 110 minútach viac než dosť. Výsledok ako-tak zachraňuje hlavne zábavný koncept, vynikajúci James Franco a tých pár skvelých nápadov typu Justine. Nie je to málo, ale premárnený potenciál je to určite. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

gagový humor pro nenáročné, pro ty, co se zasmějí, když někdo někam spadne nebo se posere. Můj případ, takže mě to bavilo, ačkoliv mi bylo divné, že se v tom kině chlámu na celé kolo sám. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tým nastávajícího zeťáka se snaží na domácím hřišti přesvědčit rodinu své milé o upřímnosti svých citů i níži vlastního mentálního levelu. Tak autor pojmenovaný po německém přístavu vykrádá vlastní dílo Meet the Fockers, akorát s tím rozdílem, že tady chybějí oba zakladatelé domácího klubu.. Pod námětem podepsaný lascivní barel Jonah Hill může být jedním z důvodů, proč jsem se příliš nebavil. A nebo za tím byla přepálená vulgárnost, afektované postavy, vtipy, co nevědí, kdy skončit a mezi řádky schovaný povýšenecký výsměch staré škole.. Ze spodu tlakově čištěný Bryan Cranston mi přišel poněkud ztracený a já se mu ani nedivím.. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dokonalý Franco, solidní Cranston a jeho nádherná dcera jsou hlavními tahouny v decentně huličské komedii, kde se pro losí varle nejde daleko. Skvěle to odsýpá, Elonovo cameo potěší. ()

Reklama

Reklama