Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Recenze (476)

buzzwoody 

všechny recenze uživatele

Osvěžující, silně přisprostlá komedie, mířící na diváky teenagerského věku, kde se ale velice pravděpodobně uchytí. I na tento film tam bylo možná zbytečně vynucená kadence fucků z ůst Jamese Franca, ale přesto je to komedie našlapaná perfektními over-the-top vtipy typu sob v moči, nepochopenými sexuálními narážkami či epizodkou s nefunkční japonskou toaletou, které však vhání slzy smíchu do očí. Bryan Cranston skvělý, James Franco mu většinou zdatně sekunduje, černý sluha s německým přízvukem a ohavnými kotletami Gustav (Michael Key) jako skvělý doplněk a pár momentálních vtipů se převážně povede každé postavě, rušivým elementem však zůstává naprosto pizdoidní postava (jenom postava?) Zoey Deutch, jejíž přednosti se dají shrnout ve scéně s tipováním hesla do Francova počítače, ale jinak se chová jako výstavní dojnice, jejíž nelogické chování je však podstatné pro to, aby příběh fungoval, takže jsem ochoten to překousnout. Chvíli jsem váhal o páté hvězdě navíc, možná po nějakém dalším shlédnutí přibyde. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Jako čekal jsem že se zasměju více. Pár humorných sitací tam bylo. Někdy to bylo až zbytečně vulgární. Herecky Franco i Cranston naprosto v pohodě. Ale jinak víceméně bez těch sprostých slov by to byl film na nedělní dopoledne. Čekal jsem více. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 38 milionov dolarov // Tržby _ 117.8 miliona dolarov // Tržby v ČR* _ 1 943 685 Kč (69 kin) // Diváci v ČR _ 44 414 // Tržby v USA* _ 11 002 986 $ (2 917 kin) ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

No tak z tohodle jsem celkem zklamaný. Dejme tomu, že tahle Komedie má naprosto skvělé herce (Franco je bůh)a samozřejmě i nějaké vtipné scény, JENOMŽE nepřišla takřka vůbec s ničím novým. Nejspíš je to tím že, scénář je napsaný tak, že mě film prostě zhruba po hodině začal nudit...příběh stále o tom samém. Škoda ()

Asmodin odpad!

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci nevhodná komedie, ale také idiotská. Zatím nechápu co je na vulgaritách a sexu vtipného. Možná to přijde vtipný puberťákům, ale já už mám toto období za sebou. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako komedie výborné- i když to vlastně celé nemá logiku...Rodiče by téměř vždy byly rádi, aby ženich byl bohatý (a to Laird rozhodně je)...že mluví sprostě by mu rozhodně spíše odpustili,než že nemá prachy..takže tato komedie je celá postavená na hlavu..ale o to víc je tu nečekaných vtipných situací (od maleb na stěnách, přes krmení slepic až po dokonalý japonský záchod- v Japonsku jsem byl, mají tam turečáky, ne tohle :-D) ..celkově vzato, i přes pár hluchých míst, se člověk rozhodně pobaví..70% (cameo Elona Muska opět příliš krátké, stejně jako v BBT) ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Když dáte dohromady ověřené postupy na rozkol rodičů a čerstvě dospělého člena rodiny, dostanete slušnou dávku trapasů. mezigenerační mosty, něco slziček a nakonec hodně rodinné lásky. No a přesně tohle najdete i v Proč právě on. Nic nového, ale pokud má člověk těžký den, může tehle prostý, ale jinak dobře odvedený snímek pobavit. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bavil jsem se, v první polovině dokonce opravdu hodně. Jenže potom přijde směřování ke konci, který byl samozřejmě předem očekáván a humor tak trochu ustoupí. Tedy alespoň ten, který filmu tak slušel... například japonská toaleta a Bukkake. Škoda toho, přesto se jedná o silnou komedii, která tedy není pro každého, což je zřejmé už ze nejen mnou zmíněných scén. 60% ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Navnaděna zdejším vysokým hodnocením, jala jsem si pustit tuto ulítlost. A došla jsem k závěru, že nejvíc hvězdiček padalo nejspíš ze společenské místnosti Jedličkova ústavu... Why Him? je přesně ten typ slaboduché komedie, u které se tak čtyřikrát zahihňáte vcelku povedeným momentům a dál si jen povinně odškrtáváte ze seznamu všechna ta trapně nepravděpodobná klišé. (Může obsahovat mírné spoilery) Přílišné rozebírání dceřina intimního života u večeře? Check! Největší průsery zchytává nepřející tatík? Check! Popkulturní narážky? Check! Záchodový humor? Check! Narážky na ejakulát, přičemž postava zrovna pije drink bílé barvy? Check! Libovolná skulptura v domě, která nakonec nedopadne nejlépe? Check! Nějaké tajemství jedné či druhé strany, které dramaticky vyjde najevo a způsobí rozhádání rodiny? Check! Velké smíření nakonec? Check! ... a tak bych mohla pokračovat pořád pryč. Film silně připomíná všechny ty Pařby ve Vegas, Fotry-lotry apod. Neříkám, že se nepousmějete a na chvíli nevypnete, ale rozhodně nečekejte nějaké sofistikované humory. Ode mě za dnes za dvě. ()

janeke 

všechny recenze uživatele

Stupídne a zlé. Jediná hviezda za tú srandu s absolventom MIT, ktorý na stáži robil upratovačku pre nedoštudovaného programátorika. James Franco nesympatický a na tom jeho hereckom výkone dosť cítiť, že ho to celé nebavilo. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Horsi 4, ma to svoje mouchy, ale jinak vlastne moc mile prekvapeni, tehle komedii se zas tak moc nerodi (v ramci mainstreamu aspon) a plusove body dostava urcite za zaver ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Můžete bejt ten největší kretén na světě, ale když máte na účtě 200 milionů dolarů, dokážete obměkčit i nejtvrdší srdce jakéhokoliv otce dívky, kterou pícháte. Když k tomu vytáhnete i pravý Kissáky z rockového hřbitova je to stoprocentní KURVA!! V první půlce se mi moje vlastní srdce rozehřívalo nad konečně vtipnou a pohodovou komedií z Hollywoodu a ono se to v druhé půlce začlo zase kazit současnou vaginální bídou. Postava v podání sympaťáka Jamese se mi po překročení hodiny začala zajídat svoji tupou sprostotou a nevěřícně jsem koukal, jak může takovej blb mít takovej život. Kdyby mu tam alespoň scénáristi vymysleli nějakou práci, kde postava Lairda ukáže své nadpřirozené schopnosti, ale né, v tom kravinci už na to zřejmě nebyl prostor. Prostě hlavní postava k tomu všemu přišla jak slepej k houslím a výraz ´´dvojkokot´´ je v Americe jasnou jedničkou roku 2016. Moc hezkej příklad pro mládež. 60% ()

spageta 

všechny recenze uživatele

I přes poměrně vysoké hodnocení jsem nebyla schopná film dokoukat. Komedie postavená na vulgarismech a plná tisíckrát omýlaných klišé... rozhodla jsem se svým drahoceným časem neplýtvat na ptákoviny (zde to myslím doslova). Chápu, že se to lidem může líbit, můj šálek kávy to tedy nebyl. ()

Reklama

Reklama