Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Recenze (476)

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Podle popisku jsem se bál, že se bude jednat o lacinou předělávku Fotr je lotr, a stejně tak, že veškerý humor bude již obsažen v traileru. Mýlil jsem se. Po krátkém klišé rozjezdu (třicetiletý multimilionář + vysokoškolačka) se všechny charaktery začnou vybarvovat, a přidáme-li dojemné chvilky jako Kiss finále, získáme naprosto vynikající romantickou komedii, se sladkým hlasem Kaley Cuoco jako třešničkou na dortu. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Fotr/lotr se mi nikdy moc nelíbil. Ale tahle (možná někdo řekne kopírovací komedie) mi fakt sedla a nejen mě, celý kino umíralo smíchy se mnou. Vlastně už podle traileru bylo cítit že to bude jízda. James Franco se svým "Ohh Fuck Yeah" a Bryan Cranston, který je neustále víc a víc šokován snoubencem své dcery, vám způsobí bolest břicha. Nikoliv však špatným jídlem, nýbrž dají zabrat vaší bránici. Těšim se až si dám tenhle film znova, a s českym dabingem. Jsem zvědavej na předabování všech těch "Fucků". ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Inu, nečekala jsem zázrak a on to taky není, nebudeme si lhát. Ale je to docela příjemná komedie, ba co, pro mě hodně příjemná a nakonec překvapivě vtipná. Ale pozor na to, je to místy ryzí fekální humor a bez poctivé dávky těžkotonážních vulgarit se to neobejde, takže s tím je třeba počítat. Uznávám, že mám přirozenou tendenci nadržovat Jamesi Francovi, možná nebýt jeho, nehodnotila bych tak vysoko. Nicméně je tu minimálně několik momentů, pro které stojí za to film vidět - hodně mě pobavila situace kolem bezpapírového záchoda, krmení slepic a únikový parkour a moc se mi líbil "nákup" vánočního stromku, kde pan otec vypadá jako skutečný Marlboro man :-). Obecně většina humoru zde čerpá z kontrastu mezi bohémským, nekonvenčním a uvolněným Lairdem a elegantním, uhlazeným a sofistikovaným Nedem.PS: Že se ten sob v obýváku dostane ještě ke slovu, to mi bylo jasné hned jak jsem ho viděla :-) ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Fakt podarena komedia, plna vtipu. Franco bol super a ten jeho sluha Gustav bol proste neopisatelny. Scena s resetom WC fakt pobavi. Velmi som sa bavil aj na ich spolocnych necakanych treningoch. Vlastne si uvedomujem, ze vacsinou som sa bavil, ked boli na obraze spolocne. Na plny pocet to nie je, ale urcite je to jedna z tych vydarenejsich komedii. Hlavne je, ze tam nebol Seth Rogan, lebo by to bolo o triedu hlupejsie. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Oh my goood jak slušně zpracovaný film, bez přehnaných zvrhlostí (řekněme jen do určitých náznaků). Joo Bryan Cranstoooon a jeho obličejové výrazy, pane jo... to je herec jak se patří :D ! James Franco v roli takového menšího vulgárního, pubertálního, bohatého zvrhlíka proti Bryanovi alias slušný otec co vychovává dceru. Nezapomenutelné hlášky, scénář všech herců, kteří byli považováni za zaměstnance, rodinu nebo dokonce za ,,sluhy,, Lairda to byly perly neskutečné. Charismatická dívka v podání Zoey Deutch, co musela upoutat svým vzhledem a postavou snad každého, hrála svoji roli zamilované výtečně. Koneckonců.. kdo se ujal režírování ? John alias Fotr je lotr 1,2 - očekávání bylo velké a splněné ! ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Ok. OK, ok. oK. Po párkoch a klobásach som si povedal že Franco je nepoučitelný feťák a už iný nebude. Mala to byť moja posledná "komédia" s touto (ne)hereckou troskou. Po tomto som siahol asi len z dôvodu že to nenapísal on ani jeho díler Rogen a dal som tomu šancu (možno to bude z iného súdku). Nie,nIe,nIE,niE, NIE NIE NIE .... Samozrejme že do toho húpol. Po opici a fajčení jointu na hajzli ráno keď si čítal tento scénar musel dostať hotovú sračku. Skutočne, do filmov s týmto bláznom pôjdem najbližšie keď si (možno) prečítam že konečne prešiel poriadnou resocializáciou minimálne rok s tvrdým režimom a kydaním kravského hnoja na nejakej farme v strede lesa. Inak tento trend bude len pokračovať a naše deti budú aj naďalej kŕmené týmito "extra coool super modern shit ou yeah" americkými shitmi. ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Ale jo, některé ty potrhé přechnané fóry byly i vtipné. Což se často u jiných trapností říci nedá. Spíše palec nahoru a nadprůměrné hodnocení. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Podle mě je dnes nemožné natočit skvělou komedii. V mnoha případech stačí jen shlédnout upoutávku. Přijde mi, že v žánru se celý děj staví vždy na stejném konceptu a už to začíná být poněkud monotónní. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som to o troška lepšie ale inak som sa v celku bavil.Vtipné , tých 110 minút ubúda ako nič.Herci skvelí , hudba super. Dej je priamočiary ale tak myslím že to pri takomto filme naozaj nevadí.Zasmial som sa aj na hlas.Určite jedna z tých lepších komédii. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Klasika a klišé schované do humoru, ktorý tlačí na pílu a je správne francovski za čiarou. Samotný Franco v roli zbohatlíckeho blbečka a Cranston, zdá sa, si svoje postavy užívajú. Film síce v druhej polovici poriadne stratí dych, no i tak ide sympatický nadpriemer. ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Vskutku nápaditá a svieža romantická komédia, v ktorej romantika ide prevažne bokom a prím hrá viacmenej neustále zložka humorná (a teda jeden z mála reprezentantov daného žánru, ktorý viac ulahodí mužskej časti publika než ženskej). Jej základ je vystavaný síce takmer výlučne jedným smerom (neprekonateľný generačný rozdiel a pohľad na svet v podaní dua otec/potenciálny zať), avšak o to je daný humor hutnejší a konzistentnejší, neobsahujúc skoro žiadne odchýlky v zmysle trápností. Jasné, nadáva sa tu vskutku "požehnane", sexualita je taktiež prepieraná neúrekom, to ale k moderným komédiám skrátka neodmysliteľne patrí. Na mňa osobne tie vtípky zafungovali fantasticky, nasmial som sa ako už dávno nie, nuž a oceniť nutno i herecký koncert (ak tak stvárnenie v romantickej komédii možno nazvať) Jamesa Franca, ktorému jeho uletená postava sadla vyslovene ako riť na šerbeľ a bolo vidno, že si ju skutočne užíva. Horšie to už bolo s Bryanom Cranstonom, ktorý sa tu na môj vkus príliš neprejavil (pochopiteľne mu to jeho typ postavy neumožňoval až do takej miery ako Francovi, avšak osobne si myslím, že nejaký potenciál tam predsalen bol) a prišiel mi vyslovene nudný, čo do veľkej miery spôsobuje, že filmu nakoniec neudeľujem "plnú paľbu" (ktorá bola tentoraz fakt blízko). Tak či onak z môjho pohľadu najvydarenejšia (romantická) komédia posledných rokov. 85% ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komédia na americký spôsob. Nezvyknem sa na ich humore baviť, skôr naopak, no toto bolo tak dementné, vulgárne, hlúpe že až nechápem ako to mohli natočiť, a ako som tomu mohol dať 4*. Super oddychovka na spláchnutie jedného večera. ()

MAJkLSON 

všechny recenze uživatele

Nebavilo. Franco temer nesnesitelny. Postava Gustava je snad jedina zabavna ale lacina. Nevim, asi bych mel zacit chlastat, aby se mi takove kraviny libily po celou dobu stopaze. ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Humor založený na tom, že se hlavní postava neustále chová jako dement bez jakékoliv vazby na to, co si o ní myslí okolí, mě nijak nezaujal. Škoda ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po přečtení Verbalova komentáře jsem byla vážně zvědavá, co za počin tento snímek je. A musím říci, že jsem se bavila. Není to žádné hodnotné umělecké dílo, ale prvoplánová komedie cílící na ty nejjednodušší emoce. Vyhraněné charaktery hlavních postav, už dopředu jasný, kýčovitý konec, líbivá hudba a uměle působící konflikt. To vše už tu v různých obdobách bylo. Přesto všechno, mně se to líbilo. Obsazení sedlo (snad jen hlavní hrdinka byla taková bezbarvá), místy až parodování jiných filmů také. Prostě jsem se nasmála. Takové"Co jsme komu udělali" po americku. Není to ani zdaleka tak chytré a milé,ale jako jednohubka na nedělní odpoledne v pohodě. Za mne tři vysmáté hvězdy. PS: Verbálku, buďte víc nad věcí. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Špatná komedie to není, ale musím říct, že jsem čekal mnohem, mnohem více. Ovšem Franco je tu opět jako král a ten chlap si tu roli prostě užívá a dost možná i touto rolí žije. Hodnocení: 62%. ()

Reklama

Reklama